Αρχική > Ελλάδα > Υφ. Παιδείας, Άγγελος Συρίγος: Η τάση είναι να μην επαναλειτουργήσουν δια ζώσης τα Πανεπιστήμια

Υφ. Παιδείας, Άγγελος Συρίγος: Η τάση είναι να μην επαναλειτουργήσουν δια ζώσης τα Πανεπιστήμια

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΗ τάση είναι να μην ανοίξουν τα Πανεπιστήμια  δήλωσε σήμερα ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος μιλώντας στο ρ/σ 104,6.

Δημοσιογράφος: Πιστεύεται ότι θα μπορέσουν να λειτουργήσουν τα Πανεπιστήμια;

Υφ. Παιδείας: Είναι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν  αύριο στην Επιτροπή του υπουργείου Υγείας. Το βλέπω δύσκολο υπό τις παρούσες επιδημιολογικές συνθήκες. Υπάρχουν πολλά πρακτικά προβλήματα, όπως οι φοιτητές, οι οποίοι πρέπει να κάνουν κάποιες πρακτικές ασκήσεις οι οποίες διαρκούν πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Θα προσπαθήσουμε να τα αντιμετωπίσουμε  όλα αυτό στο αμέσως  επόμενο  χρονικό διάστημα γιατί  τελειώνει την Παρασκευή η εξεταστική περίοδος οπότε από  τη Δευτέρα θα αρχίσει κανονικά,το εαρινό εξάμηνο.

Δημοσιογράφος: Για τα σχολεία έχετε   εικόνα;

Υφ. Παιδείας: Οχι, Νομίζω αρκετά από αυτά θα συζητηθούν στην αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής του υπ. Υγείας.Λεπτομέρειες δεν μπορώ να σας πω. Για τα Πανεπιστήμια που παρακολουθώ η τάση είναι να μην ανοίξουν διότι αν και οι φοιτητές έχουν πολύ μικρό πρόβλημα σε σχέση με την ασθένεια , δηλαδή δεν ασθενούν βαριά  θεωρούν ότι κάποιοι από αυτούς μπορεί να είναι υπερμεταδότες της ασθένειας. Για το λόγο αυτό φοβούνται οι ειδικοί τις μετακινήσεις από Νομό σε Νομό.

 

Πηγή: https://www.esos.gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

5o Εναλλακτικό Camping Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ 2021

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Το 5ο Εναλλακτικό Camping της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει χώρα στον φιλόξενο χώρο του Camping Rovies, στις Ροβιές της βόρειας ...