Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ξεκινά την Πέμπτη η κατασκευή νησίδας στο δρόμο προς Κρόκο στην Κοζάνη

Ξεκινά την Πέμπτη η κατασκευή νησίδας στο δρόμο προς Κρόκο στην Κοζάνη

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Την Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014 θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής της κεντρικής νησίδας στο δρόμο προς Κρόκο στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση κυκλοφοριακών συνθηκών και οδικής ασφάλειας στις αρτηρίες Κοζάνης». Για το θέμα είχε ασχοληθεί διεξοδικά τις προηγούμενες ημέρες ο «Π» και πολλοί συμπολίτες μας αναμένουν ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα στις μετακινήσεις τους. 

Σε όλη την διάρκεια των εργασιών, για τις ανάγκες του έργου, θα πραγματοποιείται τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας της οδού μόνο στο ρεύμα με κατεύθυνση προς την Τοπική Κοινότητα Κρόκου.
Σε πρώτη φάση, οι εργασίες θα εκτελεστούν στο τμήμα της οδού μεταξύ των οδών Ι. Κακριδή και Χ. Καρούζου. Η παράκαμψη της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί από τις οδούς Ι. Κακριδή – Ερ. Σλήμαν και Κολοκοτρώνη σύμφωνα με τη σήμανση και τα στοιχεία οδικής ασφάλειας (κώνοι και πλαστικά στηθαία) στην περιοχή εκτέλεσης του έργου.
Συνιστάται στους μόνιμους κάτοικους της οδού Ερ. Σλήμαν, να μη σταθμεύουν τα οχήματά τους στο οδόστρωμα της οδού, διότι λόγω του μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου θα δημιουργείται πρόβλημα στην ομαλή ροή της κυκλοφορίας κυρίως βαρέων οχημάτων και αστικών λεωφορείων.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team