Ο Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων σας προσκαλεί στην εκδήλωση «Τριάντα χρόνια φιλίας με τον Ελληνοβουλγαρικό Σύλλογο της Αγχιάλου (Πομόριε), Αφιέρωμα στην 28η Οκτ. 1940». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2025, ώρα 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χαιρετισμούς, καθώς και παραστάσεις από τη χορωδία της Αγχιάλου και τη χορωδία του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων. Θα παρουσιαστούν τραγούδια όπως το «Έργος Παππούς» του Πέταρ Λιόντεφ και το «Μια φορά κι έναν καιρό» με μουσική του Μάνου Χατζιδάκι.
Θα ακολουθήσουν χοροί από τον Ελληνοβουλγαρικό Σύλλογο Αγχιάλου, με χοροδιδάσκαλο την κυρία Λιλιανα Χριστοβα. Θα παρουσιαστούν χοροί όπως ο Μαύρα Μάτι, ο Απτάλικος, το Ται-Ται και το Τσιριγώτικο.
Επίσης, θα χορέψουν και οι χορευτές του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων, με χοροδιδάσκαλο τον κ. Αντώνη Γάτα. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται ο Συρτός Μακεδονίας, ο Λεβεντικός και ο Μάης.
Μετά το πέρας των χορευτικών και χορωδιακών παραστάσεων θα ακολουθήσει προαιρετική συνεστίαση και χορός στο κατάστημα της Νανάς Γκαμπούρα.



































