Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Το στίγμα 29/9 – Η νέα στήλη που σχολιάζει την επικαιρότητα

Το στίγμα 29/9 – Η νέα στήλη που σχολιάζει την επικαιρότητα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
  • Οι ευκαιρίες γύρω από το γίδινο γάλα, ήταν στην κορυφή της ατζέντας της Περιφερειακής Αρχής, την εβδομάδα που πέρασε. Διοργανώθηκε άλλωστε σχετική εκδήλωση με κάθε επισημότητα. Σταθερή η ευαισθησία του Περιφερειάρχη στην κτηνοτροφία…

  • Πρώτη εμφάνιση στην εκδήλωση, και για την εκ Θεσσαλίας ορμώμενη, νέα Γενική Διευθύντρια της ΑΝΚΟ. Ακόμα συζητιέται στα πηγαδάκια το πως προέκυψε η επιλογή της.

  • Μπορεί να σήμανε συναγερμό το άκουσμα της παραίτησης του επικεφαλής της Διαχειριστικής Αρχής του ΠΕΠ Δυτ. Μακεδονίας, η Υπηρεσία όμως παραμένει πρακτικά ακέφαλη μέχρι η παραίτηση να κατατεθεί επισήμως, και ακολούθως να γίνουν ενέργειες για ορισμό προσωρινού αντικαταστάτη.

  • «Δεν βγαίνει η εξίσωση» των λιγνιτικών για τη ΔΕΗ, και ζητά αποζημιώσεις. Όπως διαβάσαμε στο energypress, υπάρχει αίτημα της ΔΕΗ για καταβολή αποζημίωσης 200 εκατ ευρώ ετησίως κατά την τριετία 2021- 2023. Δηλαδή για το διάστημα κατά το οποίο η επιχείρηση θα συνεχίσει να κρατά σε λειτουργία με ζημιά τις λιγνιτικές της μονάδες. Ας αναλογιστούμε τι σημαίνει αυτό.

  • Από τη μία ο Μητσοτάκης φωνάζει για απολιγνιτοποίηση, και από την άλλη η ΔΕΗ καίγεται να γκρεμίσει τη ΛΙΠΤΟΛ για καλύψει τις άμεσες ανάγκες της σε κάρβουνο! Συν τοις άλλοις, οι ΑΗΣ βρίσκονται σε μάχη για να διατηρήσουν τον απαραίτητο αριθμό εργαζομένων για να δουλέψουν. Τι γίνεται ρε παιδιά;

  • Μπάχαλο στο Επιμελητήριο Κοζάνης. Δεν τους έφτανε η κατάσταση με το Εκθεσιακό να σέρνεται, αλλά και το πλήθος δικαστικών εκκρεμοτήτων τώρα τους έδιωξαν με συνοπτικές διαδικασίες, και από τη μετοχική σύνθεση της ΑΝΚΟ !

  • Αμφισβητείται ακόμα η σήραγγα της Κλεισούρας. Πολλοί οι πολιτικοί παράγοντες που εμμέσως την σαμποτάρουν. Να βιαστούν αυτοί που την κατασκευάζουν, γιατί αν τυχόν δεν ολοκληρωθεί στη θητεία του Κασαπίδη, μπορεί να μείνει το έργο στη μέση! Όλα πιθανά!

  • Μάχη στρατηγικής, στη σκακιέρα του «Ξινού Νερού», ανάμεσα στους Α. Μπιτάκη και Μ. Ιωσηφίδη, νυν και πρώην Δημάρχους Αμυνταίου. Το σίριαλ θα έχει πολλά ακόμα επεισόδια, με φόντο τη σύμβαση αποκλειστικής διανομής του προϊόντος. Μείνετε συντονισμένοι.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς: Γιατί μπήκε σε LOCKDOWN η ΠΕ Κοζάνης: «Ξεπεράστηκε το όριο των θετικών κρουσμάτων που θέσπισε η ΕΕ – Συνεχής αυξητική τάση-Διασπορά δείχνει η ιχνηλάτηση» – Πόσοι έλεγχοι έγιναν από τον ΕΟΔΥ (VIDEO)

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Τους λόγους για τους οποίους χτύπησε «καμπανάκι» κινδύνου για την περιοχή και τέθηκε σε καθεστώς έκτακτων περιοριστικών ...