Αρχική > Παραπολιτικά > Το ΣΤΙΓΜΑ 14/10 – Η νέα στήλη που σχολιάζει την επικαιρότητα

Το ΣΤΙΓΜΑ 14/10 – Η νέα στήλη που σχολιάζει την επικαιρότητα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Δύσκολη η κατάσταση με την εστίαση λόγω περιοριστικών μέτρων, υπολογίζεται στο 70% η πτώση του τζίρου.

– Πάντως η πόλη της Πτολεμαΐδας είναι ζωντανή, κυκλοφορεί ο κόσμος έξω το βράδυ, παρά το ότι δεν μπορεί να καθίσει υπό κανονικές συνθήκες να απολαύσει το ποτό του. Βοήθησε ίσως το ότι φέτος δεν έγιναν συναυλίες, πανηγύρια και λοιπές εκδηλώσεις περιφερειακά της πόλης.

– Η Λαϊκή Συσπείρωση του ΚΚΕ, θέτει πρώτη την αγωνία που υπάρχει για την Τηλεθέρμανση της Κοζάνης εν όψει Μεταλιγνιτική;. Οι υπόλοιποι θεωρούν ότι το έχουν λυμένο το κρίσιμο θέμα. Πολλές φορές οι Δήμοι, τα περιμένουν όλα έτοιμα από τις κυβερνήσεις. Μέγα λάθος.

– Ενεργειακή Αναβάθμιση θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια, για το Μαμάτσειο Νοσοκομείο. Πολλά λεφτά. Κάθε τόσο και από κάτι δίνουν για να βελτιώσουν την κατάσταση. Μέχρι πότε; Ας κάνουν ένα καινούργιο νοσοκομείο, να πιάσουν και τόπο οι επενδύσεις.

– Καλή η υποδομή του Μητρώου Πολιτιστικών Συλλόγων που ετοιμάζει ο Δήμος. Αν και έγιναν προσπάθειες συνεργασιών τα προηγούμενα χρόνια, είναι πολλοί οι σύλλογοι που θεσμικά αγνοείται η ύπαρξη τους.

– Ξεκινά η Τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας. Στην ανακοίνωση της, γίνεται σαφής αναφορά σε ενδεχόμενο να κοπεί η παροχή στους οφειλέτες. Ακόμα και αν πρόκειται για οικοδομή που κάποιοι πληρώνουν. Προβλέπονται μάχες στις συνελεύσεις των πολυκατοικιών.

– Απαράδεκτο είναι το γεγονός, να ζητάει η Κυβέρνηση την καταβολή του ΕΝΦΙΑ από τους κατοίκους των Αναργύρων, ένα χωριό που το πήρε το ..ορυχείο, με την καταστροφική κατολίσθηση. Απαράδεκτο επίσης, να κατηγορούν οι Συριζαίοι τους Νεοδημοκράτες, αφού ούτε αυτοί νομοθέτησαν την απαλλαγή, παρότι το είχαν υποσχεθεί.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τί λένε πολίτες της Πτολεμαΐδας, για τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ εμβολιασμό? (γκάλοπ της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Ανοίγει ο δρόμος στο προσεχές διάστημα για τον «υποχρεωτικό» εμβολιασμό σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες, ...