Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Το Περιφερειακό Συμβούλιο απέρριψε το master plan με ευρεία πλειοψηφία- Κασαπίδης: “Σηματοδοτούμε μια νέα αρχή, εκφράζω την ικανοποίησή μου”

Το Περιφερειακό Συμβούλιο απέρριψε το master plan με ευρεία πλειοψηφία- Κασαπίδης: “Σηματοδοτούμε μια νέα αρχή, εκφράζω την ικανοποίησή μου”

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με ευρεία πλειοψηφία εγκρίθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας η εισήγηση του Στέργιου Κιάνα για τη “μη αποδοχή της επανέγκρισης του Master plan” από το Υπουργικό Συμβούλιο, χωρίς την ενσωμάτωση των 15 προτάσεων της περιφερειακής αρχής.

Την πρόταση ψήφισαν οι παρατάξεις Κασαπίδη, Καρυπίδη, Ζεμπιλιάδου και Σαββουλίδη, ενώ την απέρριψαν Τσάκωνας και Πράσσος.

Μάλιστα ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, στην προσπάθεια όπως είπε να μη διαταράξει την ενότητα του Περιφερειακού Συμβουλίου, δεν ανέπτυξε τοποθέτηση, ζητώντας απλά την έγκριση την πρότασης Κιάνα:

Εκφράζω την ικανοποίησή μου, σήμερα σηματοδοτήσουμε μια νέα αρχή. Να κλείσουμε με αυτή την αποδοχή και άμεσα η περιφερειακή αρχή θα παρουσιάσει τις επόμενες κινήσεις με συναίνεση από την αντιπολίτευση”, τόνισε.

“Επείγει να κάνουμε γρήγορα τα επόμενα βήματα και να δούμε τους αρχηγούς όλων των κομμάτων. Είναι μείζον το θέμα, να υπάρξει πίεση από όλους τους πολιτικούς χώρους και να συζητήσουμε ένα σχέδιο αγώνα με ένα χρονοδιάγραμμα”, σημείωσε η Γεωργία Ζεμπιλιάδου, ενώ για άκρως πολιτικό ζήτημα στο οποία “πρέπει να εστιάσουμε”, μίλησε ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 2301 νέα κρούσματα 6/3 – πόσα εντοπίζονται στην ΠΕ Κοζάνης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail 23 στην ΠΕ Κοζάνης, 6 στην ΠΕ Καστοριάς, 2 στην ΠΕ Φλώρινας Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Lockdown: 17+1 ...