Συνεδρίασε απόψε το απόγευμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας, προκειμένου να κατανεμηθούν οι αρμοδιότητες στο σώμα, μετά τις εκλογές της περασμένης Παρασκευής.
Σύμφωνα με τις αρχαιρεσίες, ορίστηκε για ακόμη μια θητεία ως πρόεδρος ο Θεόδωρος Βυθούλκας, ενώ το διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής:
Πρόεδρος Θεόδωρος Βυθούλκας
Αντιπρόεδρος Στάθης Καρκαντώνης
Γραμματέας Άρτεμις Σιδηροπούλου
Ταμίας Γιάννης Καραμανλής
Μέλος Αντώνης Σαμαράς
Μέλος Σταύρος Καδόγλου
Μέλος Ιωάννα Μαζαράκη








![Στο έλεος της κακοκαιρίας Ήπειρος και Δ. Μακεδονία: Πλημμύρες, καταστροφές και δήμοι σε έκτακτη ανάγκη [εικόνες-βίντεο]](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2025/11/kakokairia-360x180.jpg)










![Στο έλεος της κακοκαιρίας Ήπειρος και Δ. Μακεδονία: Πλημμύρες, καταστροφές και δήμοι σε έκτακτη ανάγκη [εικόνες-βίντεο]](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2025/11/kakokairia-350x250.jpg)














