Η έδρα μας βρίσκεται στη Φλώρινα, ένα σταυροδρόμι του αγροτικού τομέα, όπου το C.S.D. προμηθεύεται είτε από ιδιόκτητες καλλιέργειες είτε από συνεργαζόμενους τοπικούς παραγωγούς, μεγιστοποιώντας την ποιότητα των προϊόντων της.
-
Διαχείριση ολοκληρωμένης παραγωγικής διαδικασίας: πολτοποίηση, ζύμωση, απόσταξη, ανάμειξη, αραίωση, παλαίωση σε βαρέλια, φιλτράρισμα, εμφιάλωση/συσκευασία.
-
Σχεδιασμός και προγραμματισμός παραγωγής ώστε να επιτυγχάνονται οι στόχοι όγκου, ποιότητας και κόστους
-
Συνεργασία με τα υπόλοιπα τμήματα του C.S.D. (Operations, αποθήκη, λογιστήριο και marketing).
-
Εξασφάλιση ποιοτικού ελέγχου: οργανοληπτικός έλεγχος, έλεγχοι κατά την παραγωγική διαδικασία, εργαστηριακές δοκιμές, δείγματα αναφοράς, διερεύνηση αιτίων και διορθωτικές ενέργειες.
-
Διατήρηση συμμόρφωσης με κανονισμούς και τήρηση αρχείων σύμφωνα με περιβαλλοντικούς, υγειονομικούς και κανόνες ασφάλειας.
-
Επίβλεψη διαχείρισης πρώτων υλών και αναλώσιμων: φρούτα/μαγιές/νερό, βαρέλια, πώματα, συσκευασίες· ακρίβεια αποθεμάτων και συντονισμός με προμηθευτές.
-
Διασφάλιση αξιοπιστίας εξοπλισμού: αποστακτήρες, λέβητες/ατμός, ψύκτες, συμπιεστές, CIP/SIP. Συντονισμός προληπτικής συντήρησης και επισκευών.
-
Προώθηση συνεχούς βελτίωσης: βελτιστοποίηση αποδόσεων, μείωση απωλειών και αποδοτικότητα ενέργειας/νερού. Έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και εποχιακών εκδόσεων.
-
Διαχείριση δεδομένων παραγωγής, αρχείων παρτίδων, ιχνηλασιμότητας και καταχωρήσεων σε ERP/MES.
-
Τήρηση ασφάλειας: εκτιμήσεις κινδύνου, SOPs και lock-out/tag-out
-
Υποστήριξη ελέγχων (κανονιστικών, ποιοτικών, πελατών) και ανταπόκριση με σχέδια δράσης.
-
Πτυχίο σε Χημική/Μηχανολογική/Επιστήμη Τροφίμων, Επιστήμη Ζύμωσης ή αντίστοιχη εμπειρία.
-
Τουλάχιστον 2 χρόνια εμπειρίας σε απόσταξη/ζυθοποιία/
οινοπνευματώδη ή βιομηχανική παραγωγή, συμπεριλαμβανομένης ηγεσίας μικρών/μεσαίων ομάδων. -
Γνώση ζυμώσεων και βασικών αρχών απόσταξης.
-
Πρακτική εμπειρία με αποστακτήρες (pot/column), λέβητες/συστήματα ατμού, αντλίες, όργανα μέτρησης (ροής/θερμοκρασίας/πίεσης) και διαδικασίες καθαρισμού (CIP).
-
Γνώση συστημάτων ποιότητας (HACCP/GMP).
-
Εξοικείωση με κανονισμούς αλκοολούχων ποτών και φορολογικές/δασμολογικές αναφορές.
-
Άριστη χρήση υπολογιστικών φύλλων και εργαλείων ERP.
-
Πολύ καλή γνώση υπολογιστών και χρήσης Microsoft Office (Word, Excel, Outlook).
-
Άριστη γνώση Αγγλικών, γραπτά και προφορικά.
-
Ανταγωνιστικός μισθός
-
Πληρωμένες άδειες και αργίες
-
Κουλτούρα μάθησης με εξατομικευμένα πλάνα ανάπτυξης που εστιάζουν στην προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη
-
Συνεχής εκτενής εκπαίδευση