Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αστυνομικό Δελτίο > Την ενοχή των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Κ. Πολύζου (μητέρα και πατριό) πρότεινε ο Εισαγγελέας – Εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου

Την ενοχή των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Κ. Πολύζου (μητέρα και πατριό) πρότεινε ο Εισαγγελέας – Εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Διέκοψε μόλις πριν από λίγη ώρα, για να εκδώσει την απόφαση στην πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου, το δικαστήριο που  εκδικάζει σε δεύτερο βαθμό τους πρωτόδικα καταδικασμένους σε ισόβια μητέρα και πατριό του.
Η υπόθεση εκδικάζεται στην Κοζάνη στο μεικτό ορκωτό εφετείο, ενώ λίγο πριν ο εισαγγελέας, στην αγόρευσή του πρότεινε την ενοχή των κατηγορουμένων. Στην αγόρευσή του τόνισε πως δεν τον αγαπούσαν, τον είχαν εκμεταλλευτεί σε κάποιες περιπτώσεις και τα κίνητρα του εγκλήματος ήταν οικονομικά. Αίσθηση προκάλεσαν, μάλιστα και οι τρεις φορές που ο εισαγγελέας σταμάτησε την αγόρευσή του, κάνοντας τρεις παύσεις.

Την απαλλαγή των κατηγορουμένων από τις κατηγορίες τόνισε στο δικαστήριο ο συνήγορος υπεράσπισης Απόστολος Λύτρας.

Την αθωότητά της υποστήριξε η μητέρα του Κωστή Πολύζου, ζητώντας «δικαιοσύνη», ενώ ο πατριός του τόνισε πως είναι αθώος, λέγοντας πως δεν θέλει να πει κάτι άλλο.

Η απόφαση θα εκδοθεί μετά τις 2 το μεσημέρι.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας