Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Τι ισχύει για φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών

Τι ισχύει για φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, δίνοντας παράλληλα διευκρινίσεις για το τι ισχύει για τις υπόλοιπες εκπαιδευτικές δομές, όπως φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών.

Οπως τόνισε, την 1η Φεβρουαρίου ξεκινά η επαναλειτουργία Γυμνασίων και Λυκείων, όχι όμως των σχολικών δομών που βρίσκονται στις «κόκκινες» περιοχές. Όσον αφορά αυτές τις περιοχές, που έχουν δηλαδή αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο, τα λύκεια θα συνεχίσουν να λειτουργούν εξ αποστάσεως με τηλεκπαίδευση, και όχι διά ζώσης. Ωστόσο, τα λύκεια Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά και στις περιοχές αυτές.

Τι ισχύει για φροντιστήρια, κέντρα ξένων γλωσσών και πανεπιστήμια

Η κυρία Κεραμέως διευκρίνισε ότι όλες οι άλλες εκπαιδευτικές δομές (πανεπιστήμια, Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, φροντιστήρια, κέντρα ξένων γλωσσών, Κέντρα Διά Βίου Μάθησης) θα παραμείνουν σε εξ αποστάσεως λειτουργία.
Πηγή: iefimerida.gr 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Πανελλήνιες 2021: Αυτή είναι η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής στα ΑΕΙ φέτος

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Από 0,8 έως 1,20 είναι το εύρος μέσα στο οποίο μπορούν να κινηθούν τα Τμήματα για να ορίσουν ...