Αρχική > Παραπολιτικά > Τι είπαν Ιβάν Σαββίδης και Παναγιώτης Πλακεντάς για τον ΠΑΟΚ, το Πρωτάθλημα, και τις επενδυτικές ευκαιρίες στην περιοχή – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της 01/05/2019

Τι είπαν Ιβάν Σαββίδης και Παναγιώτης Πλακεντάς για τον ΠΑΟΚ, το Πρωτάθλημα, και τις επενδυτικές ευκαιρίες στην περιοχή – Από τα Παραπολιτικά του Παλμού της 01/05/2019

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Συνάντηση με τον Μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, είχε την προηγούμενη εβδομάδα ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης και Υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς.

Ο κ. Πλακεντάς, γνωστός φανατικός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, αφού συνεχάρη τον κ. Σαββίδη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, είχε μια εκτενή κουβέντα μαζί του για τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής μας.

Η συζήτηση περιείχε προτάσεις για επενδυτικά πλάνα στον Τουριστικό Τομέα, σε αναξιοποίητες γωνιές του Νομού Κοζάνης και ειδικότερα του Δήμου Εορδαίας. Η πρώτη επαφή, είχε γίνει προ αρκετών μηνών, όταν ο Παναγιώτης Πλακεντάς είχε θέσει υπ” όψιν του Επιχειρηματία μελέτες που έχει εκπονήσει η Περιφέρεια για την προσέλκυση επενδυτών στην περιοχή.

Ο κ. Σαββίδης εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την περιοχή, αλλά και για την υλοποίηση επενδυτικών πλάνων σε αυτή, εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί την Πτολεμαΐδα εντός του καλοκαιριού, και τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Παναγιώτη Πλακεντά, εν όψει της εκλογικής μάχης για τον Δήμο Εορδαίας.

 

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team