Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Αετού ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος και η Δάφνη Λεβαίας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2.
Ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για τους φιλοξενούμενους που μπορεί να αισθάνονται άτυχοι αφού ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις.
Με το αποτέλεσμα αυτό η Λεβαία παραμένει πρώτη με 34 βαθμούς ενώ 2 λιγότερους έχει ο Αετός αλλά με παιχνίδι περισσότερο.






















![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-360x180.jpg)



![[ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ] Πωλείται στην Πτολεμαΐδα διαμέρισμα 120 τ.μ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2026/01/spiti-pwlisi-350x250.jpg)




