Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Θεσσαλονίκη-Πρωτοβουλία εστίασης: Να γίνουν και τα υπουργικά συμβούλια με μανιτάρια στο κρύο

Θεσσαλονίκη-Πρωτοβουλία εστίασης: Να γίνουν και τα υπουργικά συμβούλια με μανιτάρια στο κρύο

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με μία αιχμηρή και άκρως ειρωνική ανακοίνωση απαντάει η “Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης” στις κυβερνητικές διαρροές, πως η εστίαση θα λειτουργήσει μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν, περιμένουν τις ημερομηνίες κατά τις οποίες τα υπουργικά συμβούλια θα πραγματοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους με μανιτάρια και μάσκες. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση: Με βάση τις αναμενόμενες ανακοινώσεις για άνοιγμα της εστίασης μόνο σε εξωτερικούς χώρους με μανιτάρια και μάσκες, και αντιλαμβανόμενοι ότι είναι το μόνο μέσο προστασίας στις συνευρέσεις πολλών ατόμων, περιμένουμε τις ανακοινώσεις ημερομηνιών των επόμενων υπουργικών συμβουλίων σε εξωτερικούς χώρους με μανιτάρια και μάσκες, και ειδικότερα σε περιοχές με θερμοκρασίες κάτω του μηδενός! Πρόταση μας είναι το επόμενο Υπουργικό Συμβούλιο να πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Κοζάνης ή ακόμα και του Έβρου. Ο κλάδος μας θα συμπαρασταθεί με ό,τι χρειάζεται σε ροφήματα και σνακ! Υγ1.Σταματήστε να παίζετε με τις ζωές μας! Υγ2.Η εστίαση υποφέρει και εσείς σχεδιάζετε χωρίς σχέδιο, στην τύχη το μέλλον του κλάδου! Υγ3.Ποια είναι επιτέλους η πρόταση για την διάσωση του κλάδου; Θερμάστρες στην καρδιά του χειμώνα; Συντονιστική Επιτροπή «Πρωτοβουλίας Εστίασης Θεσσαλονίκης»

*Την φωτογραφία την έστειλε η «Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης» και έχει την δική της σημειολογία.

Read more at: https://parallaximag.gr/

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Facebook: «Έπεσε» το messenger – Προβλήματα στην ανταλλαγή μηνυμάτων

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Έπεσε η πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων του Facebook, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναστάτωση στους χρήστες της πλατφόρμας. Αρκετοί είναι ...