Tέταρτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό θα χορηγείται από 7 Απριλίου, σε άτομα άνω των 70 ετών και σε άνω των 60 με υποκείμενα νοσήματα ανακοίνωσε το υπ. Υγείας.
Ανοίγει στις 7 Απριλίου η πλατφόρμα για να κλείσουν ραντεβού οι άνω των 80 ετών.
Η πλατφόρμα για την πραγματοποίηση των ραντεβού ανοίγει αρχικά για τους άνω των 80 ετών την 7η Απριλίου και θα ακολουθήσει η ηλικιακή ομάδα 70-79 ετών και μετά για τις ηλικίες 60-69 ετών, όπως ανακοίνωσε σήμερα η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου.
Η δόση συντείνεται μετά την παρέλευση τεσσάρων μηνών από την πρώτη αναμνηστική.
H πρόεδρος της Επιτροπής αναφέρθηκε και στους εμβολιασμούς παιδιών και εφήβων 12 -17 με ανοσοκαταστολή για τα οποία εγκρίθηκε η χορήγηση 4ης δόσης τρεις μήνες μετά την 3η δόση. Για παιδιά 12 – 17 ετών με αυξημένους κινδύνους χορηγείται τρίτη δόση μετά από εξι μήνες από την β’ δόση ανέφερε.






























