Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Στήλες > Σινεμά > Ταινία μικρού μήκους του Νίκου Κουρού και το μουσικό βίντεο κλιπ από τους Intermedio, του Φάνη Τοψαχαλίδη

Ταινία μικρού μήκους του Νίκου Κουρού και το μουσικό βίντεο κλιπ από τους Intermedio, του Φάνη Τοψαχαλίδη

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΣήμερα θα ήθελα να σας παρουσιάσω δυο προσπάθειες που έλαβα μέρος. Πρόκειται για την καινούργια ταινία μικρού μήκους του Νίκου Κούρου και το μουσικό βίντεο κλιπ από τους Intermedio.

 

Ξεκινώντας από την ταινία του Νίκου Κούρου, έλαβα μέρος σαν μοντέρ και βοηθός κάμερας-διεύθυνση φωτογραφίας. Είναι μια αξιοσέβαστη δουλειά που έγινε με πολύ μεράκι από όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Σε ρόλο έκπληξη στην ταινία η δημοτική σύμβουλος Πίστη Κρυσταλλλιδου. Η ταινία είναι σχεδόν 25 λεπτά και είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της, μένει να γίνει το τελικό μιξάζ του ήχου, μουσική από τον Γιάννη Παπαδημητρίου και ήχο από την Ελένη Φασούλα,  ώστε να πάρει την τελική της μορφή και να σταλθεί σε διάφορα φεστιβάλ. Στο άμεσο μέλλον θα έχουμε μια παρουσίαση και από τον ίδιο τον δημιουργό της ταινίας τον Νίκο Κούρου.Εδώ μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την ταινία με τίτλο “ευχαριστώ για την αποδοχή”.

 

Τέλος σκηνοθέτησα το πρώτο βίντεο κλιπ από το post-rock συγκρότημα Intermedio.Η μουσική μπορεί να δημιουργήσει εικόνες μέσα στο μυαλό μας. Εικόνες ικανές να μας ταξιδέψουν σε άλλες διαστάσεις. Η έμπνευση προήλθε από το άκουσμα της μουσικής  Post-Rock του συγκροτήματος που σε συνδυασμό με τον Ελληνικό στίχο καθορίσαν στο μυαλό μου την διαδρομή του ταξιδιού που ήταν η εσωτερική αναζήτηση! Μέσα από την “σκοτεινή” μουσική γεννιέται μια σύγχρονη Οδύσσεια για την αναζήτηση του φωτός! To βίντεο κλιπ θα παρουσιαστεί κατά πάσα αρχές Μαρτίου αλλά παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τους Intermedio.

Επίσης σας καλώ να κάνετε like στην σελίδα του συγκροτήματος στο facebook  ώστε να μαθαίνεται τα νέα τους. Εύχομαι στα παιδιά να έχουν μια λαμπρή καριέρα και να κάνουν αυτό που αγαπάνε!

 https://www.facebook.com/

 

Καλή Τσικνοπέμπτη!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Η Μουσική Γωνιά του Μίλτου Ηλιάδη στο e-ptolemeos.gr – Massive Attack, Azekel – Ritual Spirit

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: O Παναγιώτης Χατζόπουλος (Πανίκας) από την Πτολεμαΐδα επέστρεψε στον «Πιο αδύναμο Κρίκο» Σε e-shop ...