Στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση που διοργάνωσε ο τέως Πρύτανης Στέργιος Γκανάτσιος, με αφορμή τη συνέργεια ΤΕΙ Δ.Μ. και Πανεπιστημίου Δ.Μ., όλοι είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν, να αναπολήσουν και να δώσουν τις ευχές τους.
Ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό, ξεκινούν τη μεγάλη προσπάθεια για την πορεία του νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
To τέλος κάνει παρέα και συναγελάζεται με αρχές, ξεκινήματα εποχών, απαρχή νέων δράσεων.







![Στο έλεος της κακοκαιρίας Ήπειρος και Δ. Μακεδονία: Πλημμύρες, καταστροφές και δήμοι σε έκτακτη ανάγκη [εικόνες-βίντεο]](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2025/11/kakokairia-360x180.jpg)











![Στο έλεος της κακοκαιρίας Ήπειρος και Δ. Μακεδονία: Πλημμύρες, καταστροφές και δήμοι σε έκτακτη ανάγκη [εικόνες-βίντεο]](https://e-ptolemeos.gr/wp-content/uploads/2025/11/kakokairia-350x250.jpg)














