Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αρθρογραφία > Τα καλά νέα – Της Χριστιάννας Λούπα

Τα καλά νέα – Της Χριστιάννας Λούπα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Την επόμενη μέρα, κάποιοι ξύπνησαν χαρούμενοι, κάποιοι λυπημένοι, κάποιοι σκεπτικοί. Δύο γεγονότα πάντως νομίζω ότι πρέπει να χαροποιούν κάθε πολίτη της χώρας, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.

Η Χρυσή Αυγή πήγε… άπατη! Ναι, είχαν δίκιο όσοι υποστήριζαν ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων ούτε φασίστες είναι, ούτε ναζί. Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή δεν ήταν παρά μια ψήφος διαμαρτυρίας που εξαερώθηκε. Με σχεδόν 60% λιγότερες ψήφους από την αντίστοιχη εκλογική διαδικασία του Μαΐου του 2014, το ακροδεξιό κόμμα καταποντίστηκε στην πέμπτη θέση.

Η εκλογή του Στέλιου Κυμπουρόπουλου. Με τον «αψύ Σφακιανό» υφυπουργό Υγείας, κύριο Πολάκη, (αλήθεια, μήπως είδε κανείς αυτό το παλληκάρι; Το χάσαμε…) να του έχει κάνει την καλύτερη διαφήμιση, μέσω ελεεινής δυσφήμισης, ο γιατρός και μαχητής Κυμπουρόπουλος κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα στους βουλευτές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. (Ελπίζω, μέσα στη χαρά του, να μην ξέχασε να στείλει στον κύριο Πολάκη ευχαριστήρια επιστολή! Θα ήταν αγενές εκ μέρους του.)

Ο κόσμος έδειξε τον θαυμασμό του – και σε καμία περίπτωση τη λύπη του! – στο Στέλιο Κυμπουρόπουλο, αφ’ ενός δίνοντας ένα γερό χαστούκι στον αχαρακτήριστο υφυπουργό Υγείας και αφ’ ετέρου περνώντας ένα ελπιδοφόρο μήνυμα στην ελληνική κοινωνία, αλλά και στην Ευρώπη: Θέλουμε ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες για όλους τους πολίτες, συμπεριλαμβανομένων των ΑμεΑ και όλων των αδύναμων ομάδων. Θέλουμε άτομα δυναμικά, που ξέρουν να αγωνίζονται και είναι διατεθειμένα να δώσουν μάχη σε κάθε επίπεδο για να έχουν όλοι την ίδια προσβασιμότητα στη ζωή. Στέλιο, προχώρα! Όλη η Ελλάδα, μαζί σου!

Α, παραλίγο να το ξεχάσω! Έχουμε κι ένα τρίτο θετικό μετά τις εκλογές! Η ποινικά υπόλογη, «άτυχη, λόγω βάρδιας» και «κατασυκοφαντημένη» περιφερειάρχης με την έπαρση στο βλέμμα και το λόγο, κυρία Δούρου, που, όχι μόνο δεν είχε την ευθιξία να ζητήσει μια συγγνώμη και να παραιτηθεί, αλλά έβαλε υποψηφιότητα για δεύτερη φορά, βρέθηκε στη δεύτερη και καταϊδρωμένη θέση, με σχεδόν 18% διαφορά από τον κύριο Πατούλη.

«Όλοι ένα βήμα πίσω», κυρία Δούρου!

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]r
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team