Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης της Υποψηφίας Ευρωβουλευτού Κλεοπάτρας Τριανταφυλλίδου στην Κούλα Πουλασιχίδου

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης της Υποψηφίας Ευρωβουλευτού Κλεοπάτρας Τριανταφυλλίδου στην Κούλα Πουλασιχίδου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ερώτηση: Κατ’ αρχήν καλώς ήρθατε στη γενέτειρα του  πατερά σας, σας ευχόμεθα από καρδιάς καλή επιτυχία και πείτε μας γιατί επιλέξατε την Ευρωβουλή με το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη?

Απάντηση: Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να ξεκινώ τα πρώτα μου βήματα στην πολιτική ζωή από το μέρος καταγωγής μου, την Πτολεμαϊδα.  Ως Μακεδόννισα και Πόντια θέλω να συμβάλλω στην προάσπιση των Εθνικών συμφερόντων και του πολιτισμού μας στην Ευρώπη ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη φάση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα. Αγαπώ την Ελλάδα και πάντα μιλώ περήφανα για τη χώρα μου από τότε που ζούσα, έκανα τα δυο μεταπτυχιακά μου και δραστηριοποιούμουν επιχειρηματικά ,στο εξωτερικό.

Αναφορικά με την επιλογή μου στο κόμμα του κ. Καρατζαφέρη, θεωρώ πως είναι ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός ο οποίος έχει ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις και υπερασπίζεται μάχιμα την οντότητα του Έλληνα στην Ευρώπη.

Ερώτηση: Υπήρξαν κάποια άλλα επιμέρους κίνητρα που σας οδήγησαν στην απόφαση αυτή?

Απάντηση: Κατ’ αρχάς θα ήθελα να αναφέρω πως λόγω της μεγάλης μου αγάπης για την Ελλάδα και επειδή πάντα με ενδιέφερε η πολιτική, σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έπειτα έκανα και δύο σημαντικά μεταπτυχιακά οικονομικής φύσεως στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας και του διεθνούς εμπορίου καυσίμων στο Λονδίνο, τα οποία με βοήθησαν στην μετέπειτα επιχειρηματική μου δράση. Εκτός από το συναισθηματικό κομμάτι, θεωρώ πως η χώρα μας χρειάζεται ισχυρή παρουσία στην Ευρώπη και μπορεί να το επιτύχει αυτό. Ζώντας στο εξωτερικό διαπίστωσα την δυσπιστία των ξένων απέναντι στο λαό μας, που καλλιεργήθηκε από την πολιτική των μνημονίων, της πολιτικής ανεπάρκειας και αμέλειας των κυβερνώντων, γεγονός που με παρακίνησε στην επιθυμία μου να εκλεγώ στις επικείμενες Ευρωεκλογές.

Με δεδομένο ότι γνωρίζω πολύ καλά αγγλικά και γαλλικά με επιχειρηματική δράση στην Ευρώπη, βιώνω και κινούμαι μέσα στον ευρωπαϊκό τρόπο σκέψης.

 

Ερώτηση: Αν σας ζητούσα να κάνετε μια πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των επικείμενων Ευρωεκλογών τι θα μου λέγατε?

Απάντηση: Πιστεύω κυρία Πουλασιχίδου ότι αυτή τη φορά ο κόσμος θα εμπιστευτεί νέους και άφθαρτους ανθρώπους με γνώσεις, οράματα και με υλοποιήσιμες προτάσεις που θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην υποστήριξη και στην ανάδειξη της χώρας μας. Η Ελλάδα έχει χρέος να ενισχύσει και να υποστηρίξει τον πολιτισμό της, τα προϊόντα της, την προστασία του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας συγχρόνως και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στο ενεργειακό της ισοζύγιο, για να έχει εξασφαλισμένη την αυτάρκεια της καθώς επίσης να διασφαλίσει και την εθνική της ταυτότητα.

 

 

Ερώτηση: Πείτε μας ποιο είναι το προσωπικό σας μότο?

Απάντηση: Επειδή η Ελλάδα είναι περήφανη και δυνατή παρόλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει , χρειάζεται δυνατή παρουσία στην Ευρώπη και να ανακτήσει το χαμένο κύρος της. Επομένως το μότο μου είναι ‘’Δυνατά για την Ευρ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team