Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κοζάνης

Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κοζάνης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 

Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημαρχείο (Πλ. Νίκης 1) την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 13:00 μ. μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης :

  1. Εξέταση της με αριθμ. πρωτ. 11702/19.04.2019 αίτησης της εταιρίας «Οικοδομική Ανάπτυξη – Σκυριανά Μάρμαρα ΑΒΕΤΕ», για συναίνεση ή μη για το ξεκίνημα διενέργειας ερευνητικών εργασιών διαπίστωσης ύπαρξης μαρμάρου σε δημοτική έκταση της Κοινότητας Πολυμύλου, του Δήμου Κοζάνης.
  2. Γνωμοδότηση για έγκριση του με αριθμ. 3/04.12.2019 Πρακτικού της Επιτροπής Ονομασίας οδών – Πλατειών – Κυκλοφοριακού- Πεζοδρομίων & Περιπτέρων.
  3. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την «Κατασκευή δικτύων συλλογής και διάθεση όμβριων υδάτων για την αποσυμφόρηση κεντρικού αποχετευτικού συστήματος της πόλης της Κοζάνης, του Δήμου Κοζάνης, της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» με φορέα του έργου την εταιρία Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης»
  4. Αιτήσεις – Έγγραφα-  Ανακοινώσεις.

 

Ο Πρόεδρος

Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Μαλούτας Ν. Λάζαρος

Δήμαρχος Κοζάνης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΠΕ Καστοριάς: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σας υπενθυμίζουμε ότι με το Ν. 2193/1994 (ΦΕΚ 32/Α/1994) καθιερώθηκε η 19η Μαΐου, ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του ...