Αρχική > Slider > Συνέχεια στο θέμα με την πλατφόρμα του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, “εκ των έσω” αυτή τη φορά – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Συνέχεια στο θέμα με την πλατφόρμα του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, “εκ των έσω” αυτή τη φορά – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Δεν πάει πολύς καιρός που γράψαμε πως ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Αντώνης Δασκαλόπουλος φτιάχνει πλατφόρμα για να βοηθήσει τους Έλληνες μαθητές να φύγουν στο εξωτερικό. Αρκετές ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου στην απόφαση αυτή της Περιφερειακής Αρχής να δώσει κίνητρο στους νέους να εγκαταλείψουν τη χώρα μας. Μαθαίνουμε όμως από το παρασκήνιο ότι προέκυψε ένα ακόμα θέμα.

Υπήρξαν ενστάσεις και εντάσεις από περιφερειακούς συμβούλους, όχι για την ουσία του θέματος, αλλά για τον τρόπο που ο κ. Δασκαλόπουλος επέλεξε να οργανώσει την πλατφόρμα. Συγκεκριμένα, αφήνονται αιχμές για το ότι ο Αντιπεριφερειάρχης, κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με σκοπό τη δημιουργία της Πλατφόρμας της Περιφέρειας, όχι με κάποια Υπηρεσία, ή κάποιον υπάλληλο, ή έστω μια υπηρεσιακή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά με το προσωπικό του e-mail. Οι εν λόγω περιφερειακοί σύμβουλοι, αφήνουν να εννοηθεί πως αυτό δεν έγινε εκ παραδρομής, αλλά με σκοπό να αξιοποιηθούν τα στοιχεία που θα συλλεγούν, για προσωπικούς του σκοπούς!

Δείτε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ…   

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team