Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > O Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Αντώνης Δασκαλόπουλος φτιάχνει πλατφόρμα για να βοηθήσει τους Έλληνες μαθητές να φύγουν στο εξωτερικό! – Ο Επίκαιρος καταγράφει

O Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Αντώνης Δασκαλόπουλος φτιάχνει πλατφόρμα για να βοηθήσει τους Έλληνες μαθητές να φύγουν στο εξωτερικό! – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Δεν μας έφτανε που η Δυτική Μακεδονία έχει ρημάξει, δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας, τα Πανεπιστήμια συρρικνώνονται, και οι νέοι φεύγουν κατά χιλιάδες, έχουμε και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η οποία απευθύνει στους νέους, πρόσκληση συμμετοχής σε διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνίας με σκοπό να παρέχει πληροφόρηση για τα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια.

Συγκεκριμένα, με δελτίο τύπου που απέστειλε στα ΜΜΕ ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Πολιτισμού & Αθλητισμού Αντώνης Δασκαλόπουλος, προβαίνει στη δημιουργία μιας διαδικτυακής πλατφόρμας επικοινωνίας στη βάση της οποίας θα συμμετέχουν όσοι από τη Δυτική Μακεδονία κατέχουν θέσεις ακαδημαϊκές στα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, ώστε να μπορούν να προσφέρουν έγκυρες πληροφορίες για το περιεχόμενο των σπουδών, τις δυνατότητες των Πανεπιστημίων και ότι άλλο σχετίζεται με τις προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές. Όλο αυτό για να αντιμετωπιστεί το «κενό» στην έρευνα των μαθητών για σπουδές στο εξωτερικό!

Αλήθεια, τα Πανεπιστήμια της Χώρας μας ποιος θα τα διαφημίσει; Τα Πανεπιστήμια της Δυτικής Μακεδονίας ποιος θα τα διαφημίσει; Αντί να ασχοληθούμε με το να ζωηρέψουμε λίγο την περιοχή μας, στρέφουμε τα παιδιά μας να εγκαταλείψουν τον τόπο τους και να πάνε στο εξωτερικό. Απίστευτο!
Η ιστορία αυτή μας θύμισε την ιστορία με άλλον Αντιπεριφερειάρχη ο οποίος είχε δυσφημίσει την περιοχή μας σε όλη τη χώρα, με δήθεν τεράστια ποσοστά καρκίνων, τα οποία όμως δεν προέκυπταν από καμία μελέτη.

Δείτε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ…   

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team