Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ενέργεια > Συνάντηση Συλλόγου Μηχανικών ΔΕΗ με την ΠΕΔ για την διοργάνωση ημερίδας

Συνάντηση Συλλόγου Μηχανικών ΔΕΗ με την ΠΕΔ για την διοργάνωση ημερίδας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email 

Ημερίδα για τα ενεργειακά πρόκειται να διοργανώσει τον προσεχή Μάιο ο Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών Ομίλου ΔΕΗ. Στόχος είναι η ανάδειξη όλων των πτυχών του σημαντικού ζητήματος, λαμβάνοντας υπόψη τις ραγδαίες εξελίξεις στη ΔΕΗ, γι’ αυτό το συνδικαλιστικό όργανο των μηχανικών του ομίλου, δίνει μεγάλη βαρύτητα στην προετοιμασία και στην άρτια οργάνωση.

Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο το προεδρείο του Συλλόγου, συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης με την διοίκηση της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας. Στη συνομιλία που είχαν με τον πρόεδρο Ιωάννη Βοσκόπουλο, την αντιπρόεδρο Παρασκευή Βρυζίδου και τα μέλη του δ.σ., ενημέρωσαν για την  διεξαγωγή της ημερίδας και ζήτησαν τη συμμετοχή της ΠΕΔ με δική της εισήγηση. Από πλευράς του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ομίλου ΔΕΗ στη συνάντηση με την ΠΕΔ συμμετείχαν ο πρόεδρος Γρηγόρης Μπαρμπαγιάννης, ο γενικός γραμματέας Ξενοφών Μιχαηλίδης και ο Β΄ αντιπρόεδρος Αναστάσιος Θεοφανίδης. «Ξεκινήσαμε εγκαίρως την προετοιμασία της ημερίδας για τα ενεργειακά, ακριβώς γιατί θέλουμε να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, γι’ αυτό και απευθυνόμαστε σε φορείς που έχουν λόγο και άποψη για το θέμα και ζητάμε να συμμετέχουν με δική τους εισήγηση», δήλωσε στον «e-ptolemeos.gr» ο πρόεδρος του συλλόγου.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κοζάνη

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κοζάνης πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, με τη φωταγώγηση του δέντρου στην ...