Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Επιχείριση «Μπλόκου» στο ΔΣ της ΔΕΗ μέσω τηλεδιάσκεψης – Ο Επίκαιρος καταγράφει

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Επιχείριση «Μπλόκου» στο ΔΣ της ΔΕΗ μέσω τηλεδιάσκεψης – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

2.30 το μεσημέρι επρόκειται να γίνει τηλεφωνικά η συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΗ που θα αποφάσιζε για την αποεπένδυση και το ξεπούλημα των Μονάδων της Επιχείρισης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή έχουν μπλοκαριστεί από εργαζομένους τα γραφεία τεσσάρων μελών του ΔΣ της Επιχείρισης, με σκοπό να μη διεξαχθεί η διαδικασία ούτε τηλεφωνικά.
Υπάρχει γενικότερη αναταραχή στο χώρο και φαίνεται πως οι αποφάσεις πάνε προς μία ακόμα αναβολή. Δύο εξ αυτών των γραφείων ανήκουν στους εκπροσώπους των εργαζομένων που ούτως ή άλλως θα καταψήφιζαν.
Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί ανάρτηση του Άρη Βατάλη (Μέλους του ΔΣ) στο facebook, στην οποία αναφέρει: » Στην ζωή μου δεν ΠΡΟΔΩΣΑ αρχές, ιδανικά, φίλους και συνεργάτες. Μετά και την σημερινή συνάντηση, η τελευταία των φίλων και συνεργατών Μεγαλόπολης και Φλώρινας, θα τιμήσω στο ακέραιο την απόφαση τους. Τους ευχαριστώ για όλα.» Μάλιστα στην εν λόγω ανάρτηση επισυνάπτει μία φωτογραφία με εργαζομένους. Από τα γραφόμενα του, μπορεί κανείς να υποθέσει πως ο κ. Βατάλης επιθυμεί να καταψηφίσει την αποεπένδυση.
Νεότερα σε λίγο.
Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team