Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Επιχείριση «Μπλόκου» στο ΔΣ της ΔΕΗ μέσω τηλεδιάσκεψης – Ο Επίκαιρος καταγράφει

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Επιχείριση «Μπλόκου» στο ΔΣ της ΔΕΗ μέσω τηλεδιάσκεψης – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


2.30 το μεσημέρι επρόκειται να γίνει τηλεφωνικά η συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΗ που θα αποφάσιζε για την αποεπένδυση και το ξεπούλημα των Μονάδων της Επιχείρισης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή έχουν μπλοκαριστεί από εργαζομένους τα γραφεία τεσσάρων μελών του ΔΣ της Επιχείρισης, με σκοπό να μη διεξαχθεί η διαδικασία ούτε τηλεφωνικά.
Υπάρχει γενικότερη αναταραχή στο χώρο και φαίνεται πως οι αποφάσεις πάνε προς μία ακόμα αναβολή. Δύο εξ αυτών των γραφείων ανήκουν στους εκπροσώπους των εργαζομένων που ούτως ή άλλως θα καταψήφιζαν.
Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί ανάρτηση του Άρη Βατάλη (Μέλους του ΔΣ) στο facebook, στην οποία αναφέρει: » Στην ζωή μου δεν ΠΡΟΔΩΣΑ αρχές, ιδανικά, φίλους και συνεργάτες. Μετά και την σημερινή συνάντηση, η τελευταία των φίλων και συνεργατών Μεγαλόπολης και Φλώρινας, θα τιμήσω στο ακέραιο την απόφαση τους. Τους ευχαριστώ για όλα.» Μάλιστα στην εν λόγω ανάρτηση επισυνάπτει μία φωτογραφία με εργαζομένους. Από τα γραφόμενα του, μπορεί κανείς να υποθέσει πως ο κ. Βατάλης επιθυμεί να καταψηφίσει την αποεπένδυση.
Νεότερα σε λίγο.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team