Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Συμμετοχή του Δήμου Φλώρινας στο 2ο διαδικτυακό σεμινάριο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την κατάθλιψη

Συμμετοχή του Δήμου Φλώρινας στο 2ο διαδικτυακό σεμινάριο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την κατάθλιψη

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο Δήμος Φλώρινας, ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, και με τη δομή του ΚΕΠ Υγείας που διαθέτει, συμμετείχε την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 στο 2ο διαδικτυακό σεμινάριο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την Κατάθλιψη, με θέμα «Κατάθλιψη εν μέσω Covid 19».

Στο διαδικτυακό σεμινάριο, εκ μέρους του Δήμου Φλώρινας, χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος, κ. Βασίλειος Γιαννάκης, με κεντρική ομιλήτρια για θέματα κατάθλιψης την ψυχολόγο, κα Σμαράγδα Χρηστάκη και τη συμμετοχή πολιτών από δέκα Δήμους της χώρας.

Η ενημέρωση για θέματα κατάθλιψης, ιδιαίτερα την εποχή της πανδημίας, αποδείχτηκε ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Τρίτη 30 Μαρτίου και ώρα 12:30 μ.μ. για το 3ο και τελευταίο μέρος του σεμιναρίου.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τι έδειξαν τα 437 rapid test που έγιναν σήμερα στο ΛΚΔΜ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Παρά τη χαλαρότητα που υπήρξε κατά τη διάρκεια των αργιών του Πάσχα, στο εργάσιμο τριήμερο που ακολούθησε, φάνηκε ...