Συλλογική προσφορά αγάπης και στήριξης καταγράφηκε στην Πτολεμαΐδα, όπου τοπικοί σύλλογοι προχώρησαν σε δωρεά τροφίμων προς τον «Καλό Σαμαρείτη», ενόψει των ημερών του Πάσχα.
Σύμφωνα με την ενημέρωση, η προσφορά περιλάμβανε τρόφιμα, κρέας, αυγά, τσουρέκια και άλλα είδη, με στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού έργου της δομής. Η πρωτοβουλία χαρακτηρίζεται ως μια ακόμη έμπρακτη έκφραση συμπαράστασης προς συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Στη δράση συμμετείχαν ο Σύλλογος Τροβαδούρων Πτολεμαΐδας, οι Πρόσκοποι Πτολεμαΐδας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας «Ο Σωτήρας», η Θρακική Εστία Εορδαίας, ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας, ο Σύλλογος Βλατσιωτών Πτολεμαΐδας, καθώς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητών και Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας.
Η πρωτοβουλία αναδεικνύει, όπως επισημαίνεται, την ομοψυχία και τη συνεργασία των συλλόγων της πόλης, οι οποίοι μέσα από κοινές δράσεις κοινωνικής προσφοράς στέλνουν μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία, σε μια περίοδο με ιδιαίτερο συμβολισμό.
































