Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Στον ΕΛΓΑ σήμερα Βουλευτές και Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας- Αίτημα για τις αποζημιώσεις στις δενδροκαλλιέργειες

Στον ΕΛΓΑ σήμερα Βουλευτές και Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας- Αίτημα για τις αποζημιώσεις στις δενδροκαλλιέργειες

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο, συναντούν σήμερα στις 3 το μεσημέρι οι Βουλευτές της Δυτικής Μακεδονίας και ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Κασαπίδης, στα πλαίσια της μεταφοράς του αιτήματος για τη στήριξη των αγροτών που επλήγησαν από τον παγετό του Σαββατοκύριακου.

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι δενδροκαλλιέργειες της περιοχής υπέστησαν ολική καταστροφή, με το αίτημα να είναι πλέον η πλήρης αποζημίωση και η στήριξη των παραγωγών που βλέπουν μπροστά τους μια εντελώς χαμένη χρονιά.

Σε εκκρεμότητα βρίσκεται το ραντεβού με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, επίσης για το ίδιο ζήτημα με τις πληροφορίες του «Π» να κάνουν λόγο για οργάνωση κοινού μετώπου των Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, ώστε το θέμα των καθολικών αποζημιώσεων να φτάσει στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Ζήσης Πιτσιάβας

 

Πρόεδρος ΕΛΓΑ Θ. Λυκουρέντζος για τον παγετό που προκάλεσε ζημιές στη Δ. Μακεδονία: «Διαβεβαιώνω ότι θα καταβληθούν στο ακέραιο οι αποζημιώσεις που δικαιούνται οι αγρότες»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Προς τον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ» του ΤΕΝΙΣ οδεύει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με πάρα πολλές συμμετοχές από όλη την Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΕΝΙΣ, το διάστημα 12 με ...