Έφτασε το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2026 το “BAGHEERA’S LAND για το Μιχάλη”, που διοργανώνουν οι Πρόσκοποι Πτολεμαΐδος. Μιλώντας στην κάμερα του e-ptolemeos για τη διήμερη αυτή εκδήλωση η Αγάπη Τσαβδαρίδου αδελφή του αλησμόνητου Μιχάλη μας, ανέφερε ότι πρόκειται για μία άκρως ενδιαφέρουσα και τιμητική διοργάνωση που θεσμοθετήθηκε και πραγματοποιείται εις μνήμην του Μιχάλη και θα δώσει χαρά στα παιδιά, όπως εκείνος θα ήθελε.
Αναφερόμενη στο πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα του διημέρου, επεσήμανε ότι θα περιλαμβάνει: Μικρό και Μεγάλο Στίβο, Μάχες Σκάκι, Μεγάλα Παιχνίδια, Ζωγραφική και Κατασκευές, Θεατρικά Παιχνίδια, Escape Library και The mint box.
Τέλος η Αγάπη Τσαβδαρίδου καλεσε όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του φορέα να γνωρίσουν το έργο τους και να νιώσουν το προσκοπικό πνεύμα, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου από 5 το απόγευμα έως 9 το βράδυ και την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου κατά τις ώρες 11 το πρωί με 1 το μεσημέρι και 5 το απόγευμα με 9 το βράδυ, στο Παλιό Πάρκο Πτολεμαΐδος, όπου η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Να σημειωθεί ότι το διήμερο των εκδηλώσεων τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Εορδαίας.
Όλοι οι δρόμοι λοιπόν οδηγούν το επόμενο Σαββατοκύριακο στο BAGHEERA’S LAND για τον Μιχάλη μας!
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΊΔΟΥ





























