Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Στις 24 Μαρτίου θα συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία του Κ. Πολύζου – Αθώος δήλωσε και ο πατριός του – Τι δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης Α. Λύτρας (VIDEO)

Στις 24 Μαρτίου θα συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία του Κ. Πολύζου – Αθώος δήλωσε και ο πατριός του – Τι δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης Α. Λύτρας (VIDEO)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στις 24 Μαρτίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης, σε δεύτερο βαθμό, για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου, με πρωτόδικα καταδικασμένους, τη μητέρα του Δέσποινα Κουτσέγκου και τον πατριό του Χρήστο Ντιό.

Ο πατριός του Κωστή Πολύζου δήλωσε την αθωότητά του στο δικαστήριο, λέγοντας πως «ζητάμε δικαίωση», όπως και η μητέρα του λίγο νωρίτερα στη δική της απολογία .

Ο συνήγορος υπεράσπισης Α. Λύτρας σε δηλώσεις του στον «Π» επανέλαβε ότι οι πελάτες του είναι αθώοι, τονίζοντας πως προσκόμισε πραγματογνωμοσύνη για το πόση ώρα χρειάζεται για να πάει κάποιος από την Αθήνα, να κάνουν μια δολοφονία και να επιστρέψουν στην Αθήνα. Ακόμη, αναφέρθηκε για τη φωτογραφία των διοδίων που φέρεται πως υπάρχει και γιατί δεν είχε σχολιαστεί καν στην πρωτόδικη απόφαση.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ενημερωτική ανακοίνωση για τους μοριακούς ελέγχους PCR για τον Covid-19, από το ΥΓΕΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (Ν. Πατσινακίδη)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αισθανόμαστε την υποχρέωση  εξαιτίας των πρόσφατων  εξελίξεων  στην  περιοχή  μας  και μετά  από ερωτήματα που τέθηκαν από εκπροσώπους  των μέσων ενημέρωσης, τοπικής και  πανελλαδικής ...