Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Δίκη Κωστή Πολύζου- Πυρά της κατηγορουμένης Δέσποινας Κουτσέγκου σε αστυνομικούς και Αγγελική Νικολούλη: «Έκαναν λάθος τη δουλειά τους- Την ένοιαζαν μόνο τα νούμερα τηλεθέασης»- Δήλωσε για ακόμα μία φορά αθώα στην απολογία της: «Με αποκάλεσαν σύγχρονη Μήδεια, αλλά εγώ δε σκότωσα το παιδί μου»

Δίκη Κωστή Πολύζου- Πυρά της κατηγορουμένης Δέσποινας Κουτσέγκου σε αστυνομικούς και Αγγελική Νικολούλη: «Έκαναν λάθος τη δουλειά τους- Την ένοιαζαν μόνο τα νούμερα τηλεθέασης»- Δήλωσε για ακόμα μία φορά αθώα στην απολογία της: «Με αποκάλεσαν σύγχρονη Μήδεια, αλλά εγώ δε σκότωσα το παιδί μου»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Φωνάζοντας για πολλοστή φορά πως είναι αθώα και έχει ήσυχη τη συνείδησή της, η Δέσποινα Κουτσέγκου, ολοκλήρωσε σήμερα την περίπου 2ωρη απολογία της στο Μικτό Ορκωρό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας, στη δίκη για το θάνατο του παιδιού της, Κωστή Πολύζου, υπόθεση για την οποία έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη(πρωτόδικα) μαζί με το σύζυγό της Χρήστο Ντιό.

Η Δέσποινα Κουτσέγκου επίσης κάλεσε το δικαστήριο να βρει τους πραγματικούς ενόχους όπως είπε «οι οποίοι βρίσκονται έξω με τις οικογένειές τους και διασκεδάζουν». Στην κατάθεσή της έριξε μάλιστα ευθύνες στη δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη, λέγοντας πως με τον τρόπο της οδηγούσε τις έρευνες προς την ίδια και το σύζυγό της, ενώ σε άλλο σημείο μετά από ερώτηση της έδρας σημείωσε πως το μόνο που την ενδιέφερε ήταν η ακροαματικότητα της εκπομπής της: «Την ρωτούσαμε αν ξέρει κάτι, αν τα τηλεφωνήματα οδηγούν σε κάποιο συμπέρασμα και αυτή απλά πετούσε τα χαρτιά της και έλεγε «σκίσαμε και σήμερα με τον Κωστή». Δεν την ενδιέφερε για το παιδί αλλά για τα νούμερα τηλεθέασης. Ξέρω πως το έχει κάνει και σε άλλες περιπτώσεις».

Παράλληλα η κατηγορούμενη έστρεψε τα βέλη της και στους αστυνομικούς της υπόθεσης, κατονομάζοντας μάλιστα υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι όπως είπε «την έστελναν ο ένας στον άλλον». Επίσης αναρωτήθηκε στο δικαστήριο γιατί πολλοί από αυτούς δεν βρέθηκαν στην αίθουσα προκειμένου να καταθέσουν, ενώ σημείωσε πως η ίδια και ο σύζυγός της συμμετείχαν στις έρευνες μετά από υπόδειξη συγκεκριμένου αξιωματικού ο οποίος τους έλεγε να μείνουν στο σπίτι τους.

Τέλος η Δέσποινα Κουτσέγκου τόνισε πως η κοινή γνώμη και όχι μόνο, την έχει χαρακτηρίσει ως «σύγχρονη Μήδεια», καταλήγοντας πως όλα μπορεί να τα αντιμετωπίσει αλλά αυτό που δεν διορθώνεται είναι η επιστροφή του Κωστή: «Και τις χειρότερες σχέσεις να έχει μια μάνα με το παιδί της, ο χειρότερος εγκληματίας να είναι, δεν υπάρχει περίπτωση να το σκοτώσει. Είμαι αθώα…».

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Rapid tests στις ΤΚ Βεγόρας, Αντιγόνου και Μανιακίου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στα πλαίσια της πρόληψης και αντιμετώπισης των κρουσμάτων Covid-19, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου ...