Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Στη μάχη κατά της πανδημίας ιδιώτες γιατροί- Στην Κοζάνη το μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων, Χαράλαμπος Γώγος

Στη μάχη κατά της πανδημίας ιδιώτες γιατροί- Στην Κοζάνη το μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων, Χαράλαμπος Γώγος

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στη μάχη της αντιμετώπισης της πανδημίας μπαίνουν πλέον οι ιδιώτες γιατροί της περιοχής, οι οποίοι εθελοντικά δηλώνουν την πρόθεσή τους να προσφέρουν όπου αυτό χρειαστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» ήδη δύο γιατροί από την Πτολεμαΐδα έχουν συμβληθεί με την ιδιωτική κλινική «Euromedica» η οποία θα φιλοξενεί τα λεγόμενα «καθαρά περιστατικά» του Μαμάτσειου, ενώ στο Νοσοκομείο της Κοζάνης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του, στην πρώτη γραμμή, παθολόγος που δραστηριοποιείται στην πόλη.

Μία ακόμα γιατρός είναι πολύ κοντά στο να προσφέρει τις υπηρεσίες στο Μαμάτσειο, ενώ το μεσημέρι στις 2.30, ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης πραγματοποιεί συνεδρίαση προκειμένου να κινητοποιηθούν και άλλα μέλη του σε αυτή την πολύ κρίσιμη στιγμή για την περιοχή.

Την ίδια στιγμή το μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων, καθηγητής Ιατρικής, Χαράλαμπος Γώγος, βρίσκεται στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, συνοδευόμενος από ομάδα επιδημιολόγων, προκειμένου να γίνει μια πρώτη σύσκεψη για την ανάλυση των δεδομένων της πανδημίας σε όλη την Π.Ε. Κοζάνης.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τι έδειξαν τα 437 rapid test που έγιναν σήμερα στο ΛΚΔΜ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Παρά τη χαλαρότητα που υπήρξε κατά τη διάρκεια των αργιών του Πάσχα, στο εργάσιμο τριήμερο που ακολούθησε, φάνηκε ...