Αρχική > Slider > Η Α. Σταύρου ανέλαβε προσωρινή διοικήτρια στο νοσοκομείο Φλώρινας – Οι αποφάσεις παύσης και αναπλήρωσης του Διοικητή

Η Α. Σταύρου ανέλαβε προσωρινή διοικήτρια στο νοσοκομείο Φλώρινας – Οι αποφάσεις παύσης και αναπλήρωσης του Διοικητή

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Την απόφαση απόλυσης του διοικητή του νοσοκομείου Φλώρινας του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή υπουργού Παύλου Πολάκη, παρουσιάζει σήμερα ο «e-ptolemeos.gr». Μετά την απόφαση αυτή ακολουθεί απόφαση του διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Γιώργου Κίρκου, με την οποία ανατίθενται καθήκοντα προσωρινής διοικήτριας, στην αντιπρόεδρο του δ.σ. του νοσοκομείου Αικατερίνη Σταύρου, μέχρι να οριστεί ο προσωρινός διοικητής αρχικά, και στη συνέχεια ο νέος διοικητής.

Η απόφαση του υπουργού και αναπληρωτή υπουργού Υγείας με θέμα την παύση του διοικητή, φέρει ημερομηνία 28 Αυγούστου και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις 31-8-2017, με αριθμό 422, τεύχος ΥΟΔΔ. Με βάση την απόφαση αυτή υπουργός και αναπληρωτής υπουργός Υγείας αποφασίζουν «την πρόωρη λύση θητείας του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας «Ελένη Θ. Δημητρίου» αρμοδιότητας 3ης Υ.ΠΕ. Δυτικής Μακεδονίας κ. Κοτοπούλη Νικολάου του Αποστόλου, με Α.Δ.Τ.: ΑΖ 273818, από τα καθήκοντά του».

Με βάση την παραπάνω απόφαση ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ Γιώργος Κύρκος, εξέδωσε απόφαση στις 30 Αυγούστου2017 με θέμα τη «λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΝ Φλώρινας «ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ», με την οποία ενημερώνει την Α. Σταύρου ότι «μετά την ως άνω σχετική απόφαση και μέχρι τον ορισμό νέου διοικητή του ΓΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, καλείσθε ως αντιπρόεδρος του ΔΣ να εκτελέσετε τα καθήκοντα αναπλήρωσης του παυθέντος προέδρου του ΔΣ, ώστε το ΔΣ του ΓΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ να συνεχίσει τη λειτουργία του.

Να σημειωθεί ότι η Α. Σταύρου ήδη προήδρευσε στη συνεδρίαση του δ.σ. του νοσοκομείου Φλώρινας την Πέμπτη 31 Αυγούστου.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας