Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Στα τέλη του 2020 οι εκλογές στις αθλητικές ομοσπονδίες

Στα τέλη του 2020 οι εκλογές στις αθλητικές ομοσπονδίες

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Προς το τέλος του τρέχοντος έτους θα διεξαχθούν οι εκλογές στις αθλητικές ομοσπονδίες, μετά από την τροπολογία που κατατέθηκε την Τετάρτη (29/7) από την κυβέρνηση.

Τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα (29/7) από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, μεταθέτει τις εκλογές στις αθλητικές ομοσπονδίες από το φθινόπωρο στον χειμώνα του 2020.

Αν και δεν υπήρχαν ακριβείς ημερομηνίες, η τροπολογία αναφέρει πως «ειδικά για το έτος 2020 οι γενικές συνελεύσεις για τις αρχαιρεσίες των αθλητικών ομοσπονδιών συγκαλούνται και οι εκλογές για την ανάδειξη των καταστατικών οργάνων τους διεξάγονται υποχρεωτικά εντός του τελευταίου διμήνου του έτους αυτού, κατά παρέκκλιση των οριζόμενων στην παρ.1 του άρθρου 22 του ν. 2725/1999 (Α” 121) και στο καταστατικό της οικείας αθλητικής ομοσπονδίας. Οι θητείες των διοικητικών συμβουλίων και κάθε άλλου καταστατικού οργάνου των αθλητικών ομοσπονδιών, οι οποίες βάσει του οικείου καταστατικού, λήγουν έως την 31η Οκτωβρίου 2020, παρατείνονται έως την 31η Δεκεμβρίου 2020«.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πως οι εκλογές σε κάθε ομοσπονδία θα γίνουν είτε τον Νοέμβριο, είτε τον Δεκέμβριο, ενώ οι θητείες των νυν διοικήσεών τους θα παραταθούν έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team