Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Ενημέρωση στον ΑΗΣ Καρδιάς για την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Ενημέρωση στον ΑΗΣ Καρδιάς για την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
Δάλλας

«Τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από την υγεία & την ανθρώπινη ζωή».

Με το μήνυμα αυτό να αποτελεί τον «πρωταγωνιστή» της συνάντησης, μέλη της τράπεζας αίματος του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενημέρωσαν τους νέους συναδέλφους (8μηνης σύμβασης) στον ΑΗΣ Καρδιάς για την αξία, την ουσία και τα οφέλη της εθελοντικής προσφοράς αίματος.

Ξεκινώντας από τις αυξημένες ανάγκες σε αίμα και αναλύοντας την αξία της προσφοράς αίματος (που ξεκινά από το μεγαλείο του να σώζεις την υγεία ή και την ίδια τη ζωή κάποιου άλλου (ή ακόμα και τη δική σου) και φθάνει να έχει ευεργετικά αποτελέσματα και στην υγεία του ίδιου του εθελοντή), τα μέλη της τράπεζας αίματος του σωματείου, ανέπτυξαν –κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης- και όλα τα υπόλοιπα ζητήματα που σχετίζονται με την  εθελοντική προσφορά αίματος και έχουν να κάνουν με την διαδικασία, την ασφάλεια, τις προϋποθέσεις και πολλά περισσότερα. 

Καλώντας τους νέους συναδέλφους να στηρίξουν την εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργανώνει ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου στον ΑΗΣ Καρδιάς, τα μέλη της τράπεζας αίματος τους παρότρυναν, ακόμα, να στηρίζουν και κάθε άλλη προσπάθεια, από όποιον κι αν γίνεται, προκειμένου να μην δημιουργούνται ελλείψεις σε αίμα ώστε να μην φθάσουμε ποτέ σε σημείο να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Γραφείο Τύπου  

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

«Συνομιλώντας με τον 20ο αιώνα» – 40 συνεντεύξεις του Γιώργου Λιάνη με σημαντικά πρόσωπα θα λάβουν «σάρκα και οστά» την Κυριακή στην Πτολεμαΐδα – Όσα είπε ο γνωστός δημοσιογράφος για το Αμύνταιο, την Πτολεμαΐδα και την «παρακμή» της Ελλάδας σήμερα -VIDEO

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email «Συνομιλώντας με τον 20ο αιώνα» τιτλοφορείται το νέο βιβλίο του Γιώργου Λιάνη, ένα βιβλίο ...