Μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη διοργανώνει στη Σιάτιστα ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Ο Άγιος Παντελεήμων», με στόχο να τιμήσει τους ανθρώπους που προσφέρουν ανιδιοτελώς αίμα και να αναδείξει το κοινωνικό μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουνίου, στις 21:00, στην Πλατεία Τρία Πηγάδια στη Σιάτιστα, σε μια βραδιά με μουσική και έντονο συμβολισμό για την αξία της προσφοράς.
Στη μουσική βραδιά θα συμμετέχουν οι Κωνσταντίνος Αντάρας στην κιθάρα και στο τραγούδι, Κρυσταλία Καλαμπούκα στο τραγούδι, Νίκος Κουκουλιάτας στα πλήκτρα και στο τραγούδι, Σάκης Γράβας στην κιθάρα και Αλέξανδρος Γκάρας στα drums.
Η πρωτοβουλία αποτελεί μια δημόσια υπενθύμιση της σημασίας του εθελοντή αιμοδότη, ο οποίος προσφέρει χωρίς αντάλλαγμα ένα από τα πιο πολύτιμα αγαθά: τη δυνατότητα να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή.

































