Αρχική > Ptolemeos Plus > Σεπτέμβρης: Το ραντεβού με τους συνδρομητές μας

Σεπτέμβρης: Το ραντεβού με τους συνδρομητές μας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Όπως κάθε Σεπτέμβρη, ο εισπράκτορας του ΠΑΛΜΟΥ και του ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ θα αρχίσει τις επισκέψεις του, για την είσπραξη των ετήσιων συνδρομών. Οι περισσότεροι άλλωστε από εσάς, τον περιμένετε. Όπως μας περιμένετε κάθε φορά που ανοίγετε το σπίτι σας και υποδέχεστε τις εφημερίδες μας.

Ο συνεργάτης μας μαζί με το χαμόγελό του, σας φέρνει μία απόδειξη είσπραξης, θεωρημένη από την Εφορία.

Αν για κάποιο λόγο δεν σας βρει, θα ξαναπεράσει. Αν και πάλι δεν καταφέρει να σας βρει, σας περιμένουμε στα φιλόξενα γραφεία μας στο κέντρο της πόλης, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Εάν δεν είστε συνδρομητής, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ να γίνετε..! Σας καλούμε σε ένα καθημερινό ραντεβού με την αξιόπιστη ενημέρωση. Να σας στέλνουμε την εφημερίδα πρωί-πρωί στο σπίτι ή το γραφείο σας, και να απολαμβάνετε τον καφέ σας νιώθοντας ότι ξέρετε «τι παίζει» γύρω σας…

Με την συνεχή συμπαράσταση σας στον έντυπο τύπο, καταφέρνετε να του δώσετε ανάσες και να τον κρατήσετε ζωντανό, τις πολύ δύσκολες αυτές εποχές για τα Περιφερειακά Μέσα.

Του επιτρέπετε να συνεχίσει να αναδεικνύει σημαντικά ζητήματα, για το Περιβάλλον, τη ΔΕΗ, τις πληττόμενες περιοχές, τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό. Δυστυχώς, αν δεν το κάνουν οι Εφημερίδες του Τόπου μας, δεν θα το κάνει κανείς.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team