Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Το σενάριο της φωτογραφίας έχει έδρα την Κοινότητα του παρελθόντος, Τζουμάς ή Αμύγδαλα, με τελική κατάληξη τη Χαραυγή, της Επαρχίας Εορδαίας το 1964 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 04/10/2017

Το σενάριο της φωτογραφίας έχει έδρα την Κοινότητα του παρελθόντος, Τζουμάς ή Αμύγδαλα, με τελική κατάληξη τη Χαραυγή, της Επαρχίας Εορδαίας το 1964 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 04/10/2017

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στην φώτο μας η οικογένεια του Γιώργου Χαριτάκη, τέως Χωροφύλακα από τη λεβεντογέννα Κρήτη που υπηρετούσε στην στο σταθμό χωροφυλακής του χωριού και τελικά κατακτήθηκε από τη Μαργαρίτα  με συνέπεια να θρονιάσει στην περιοχή μας δημιουργώντας την υπέροχη οικογένεια της φώτο μας προσαρμοζόμενος πλήρως στα Ήθη και Έθιμα της περιοχής μας και στα δρώμενα της του μοτίβου της γεωργικής επιβίωσης.

Στη φώτο μας με φόντο, το φόρτο ταξί με το συμπαθέστατο γαϊδουράκι και επιβάτες την συμπαθέστατη οικογένεια του και όχι μόνο, τη λιάστρα με το πολύτιμο περιεχόμενο της, τα όμορφα και απλά κτίσματα, τους 2 φύλακες ζωής και περιουσίας  των:

Κάτω από την άμαξα η Μαργαρίτα και αντικριστά ο σύζυγος και πρώην Χωροφύλακας, Γιώργος Χαριτάκης και πάνω στην άμαξα, από αριστερά, η πολύτεκνη οικογένεια  με τις τρείς κόρες του, τη  μικρή Θεοδώρα, τη Μαίρη και την Ειρήνη και δίπλα της, ο Βασίλης Πολάτογλου και στο μέσον η …άγνωστη,  προφανώς, γειτονόπουλο.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team