Αρχική > Slider > Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται ο Μακεδονικός Φούφα

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται ο Μακεδονικός Φούφα

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page

Ακόμα μια φιλική νίκη πέτυχε ο Μακεδονικός Φούφα κερδίζοντας την Α.Ε.Π. Καραγιαννίων που θα την έχει αντίπαλο και στη Γ΄ Εθνική με 3-2 και μάλιστα εκτός έδρας.

Ο Μακεδονικός στα μέχρι τώρα φιλικά του είναι αήττητος και μάλιστα πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις κάτι που γεμίζει με αισιοδοξία όχι μόνο το προπονητή Γιάννη Κερλίδη αλλά και όλη τη διοίκηση.

Όσο αφορά το φιλικό με την Α.Ε.Π.  τα γκολ για τον Μακεδονικό που έπαιξε μάλιστα χωρίς Ασλαμπάνογλου και Τσικόπουλο πέτυχαν οι Τζουβάρας, Φωτιάδης και ένα αυτογκόλ.

Στο Μακεδονικό θέλουν να κάνουν και ένα δυνατό φιλικό στη Πτολεμαΐδα εκεί που θα έχουν έδρα και φέτος και αναζητούν ένα ισχυρό αντίπαλο με τον Εδεσσαϊκό να είναι ένας που ακούγεται.

Ο Μακεδονικός Φούφα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το περσινό περίεργο πρωτάθλημα, δημιούργησε ισχυρές βάσεις και φέτος «χτίζει» μια ισχυρή ομάδα που στοχεύει σε πολύ καλά πράγματα.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someonePrint this page
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.