Με μεγάλη ευλάβεια και παρουσία πιστών, τελέστηκε την Παρασκευή το βράδυ 1 Αυγούστου 2025 η ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ επί τη Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Πρωτομάρτυρος Στεφάνου, στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου και Οσίας Παρασκευής Πτολεμαΐδας.
Συγκίνησε η εμπεριστατωμένη και γλαφυρή αναφορά του Πρωτοπρεσβυτέρου Θεοφίλου Φραγκουλίδη στο βίο του Αγίου Πρωτοδιακόνου Στεφάνου.
Λίγο νωρίτερα ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Ναού Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Τσισμαλίδης, παρουσία και των Ιερέων Αθανασίου Καμπούρη και Ιωάννου Τσιμπασίδη, τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό για την Πρωτομηνιά.
Στο τέλος της ΙΕΡΑΣ ΑΓΡΥΠΝΊΑΣ, οι Ενορίτες και οι Ενορίτισες του Ιερού Ναού προσέφεραν σε όλο το Εκκλησίασμα δροσερά καλοκαιρινά φρούτα, ως κέρασμα για τη Χάρη του τιμωμένου Αγίου.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ