Το AKIS’ FOOD TOUR έχει πάρει φόρα και το κοντέρ αρχίζει να γράφει χιλιάδες χιλιόμετρα. Μετά από τον βόρειο Έβρο, βρέθηκε αυτήν την εβδομάδα, στη Δυτική Μακεδονία μας.
“Πώς έφτασα ως εκεί; Διάβασα τις προτάσεις που μου είχατε στείλει στα social media. Χάρη σε εσάς, πέρασα ένα αξέχαστο διήμερο στα βουνά, συνδυάζοντας τις δυο μεγάλες μου αγάπες: το φαγητό και τις μηχανές enduro”, αναφέρει στην παρουσίαση της εκπομπής του για την παρουσία του σε Φλώρινα και Γρεβενά, ο γνωστός σεφ μαγειρικής.
Δείτε το επεισόδιο: