Από την τηλεοπτική κουζίνα του MasterChef 8 στις ζωντανές γεύσεις της Αθήνας, οι Χρήστος Μοίρας και Νίκος Κυψίδης ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν κοινή, Pop-Up εμφάνιση στο Athens Street Food Festival 2025, παρουσιάζοντας ένα street food project που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις.
Η ιδέα γεννήθηκε μέσα από τη φιλία τους και την κοινή αγάπη για τις ζύμες. Τώρα, μεταφέρεται στην καρδιά της γαστρονομικής γιορτής της Αθήνας, σε μια πρόταση που παντρεύει το ναπολιτάνικο ζυμάρι με ελληνικές και διεθνείς γεύσεις.
Στο μενού τους θα υπάρχει από ναπολιτάνικη pizza και panuozzo με εκλεκτά υλικά, τρούφα Γρεβενών και κρόκο Κοζάνης μέχρι κέτσαπ πιπεριάς Φλωρίνης ενώ υπόσχονται για Banoffee όπως δεν το έχουμε ξαναφάει.
Όπως δηλώνουν: «Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε εκείνη την ιδανική μπουκιά που θα αναδείξει την ομορφιά της γεύσης. Γιατί όλα γίνονται για τη μπουκιά!»