H εκπομπή ΡΑΔΙΟΕΦΗΜΕΡΙΔΑ με την Αναστασία Κοτζακόλιου φιλοξένησε τον Σούλη Αϊβαζίδη, Πρόεδρο του Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου Ανατολικής Εορδαίας και Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας. Ο ίδιος μίλησε για τη διαμαρτυρία που έγινε στο μπλόκο της Σιάτιστας.
«Δεν κάνουμε πίσω. Στείλαμε τα αιτήματά και έχουμε κόκκινες γραμμές. Είμαι αισιόδοξος ότι θα κερδίσουμε κάτι. Ο κοινωνικός αυτοματισμός δεν θα περάσει. Ο αγώνας μας είναι δίκαιος και έχουμε όλη την κοινωνία με το μέρος μας», σχολίασε.
Για την ταλαιπωρία του κόσμου, απάντησε πως ο κόσμος ταλαιπωρείται όταν πάει στο σούπερ μάρκετ και δεν μπορεί να ψωνίσει για την οικογένειά του.
«Σπάσαμε τον τσαμπουκά της κυβέρνησης, ότι δεν μπορούσαμε να συντονιστούμε και δεν είχαμε ενιαία αιτήματα. Έτσι θα προχωρήσουμε. Θα κλιμακώσουμε και δεν μπορούμε να προκαταβάλουμε τι θα γίνει. Πρέπει να δώσει σαφείς απαντήσεις η κυβέρνηση στα αιτήματά μας και να τραβήξει πίσω τα αγροτοδικεία», σημείωσε επίσης.
Τόνισε ακόμη, ότι η κυβέρνηση κλείνει το δρόμο, μέσω της αστυνομίας και όχι οι αγρότες.


































