Στην Πτολεμαΐδα έρχονται ο Θοδωρής Αδαμάκος και ο Χρήστος Πέτρου, παρουσιάζοντας τη νέα τους stand-up comedy παράσταση με τίτλο «ΡΟΚΣΤΑΡΙΛΙΚΙΑ VOL. 2», στο καφέ-μπαρ «Σιγά τον Πολυέλαιο».
Μιλώντας για τη νέα τους συνεργασία στο True Story Radio και τη Μαρία Βαρνιτσιώτη, ο Θοδωρής Αδαμάκος περιέγραψε μια παράσταση που βασίζεται στη δημιουργική αλληλεπίδραση των δύο κωμικών, οι οποίοι λειτουργούν ο ένας ως στήριγμα και έμπνευση για τον άλλον, αποκτώντας την ελευθερία να κινηθούν σε πιο απρόβλεπτες και ιδιαίτερες κωμικές διαδρομές. Μάλιστα, τα κείμενά τους συνδέονται μεταξύ τους, δημιουργώντας μια ενιαία σκηνική εμπειρία.
Η θεματολογία αντλεί έμπνευση από την καθημερινότητα, με τον ίδιο να εστιάζει, μεταξύ άλλων, στον ολοένα αυξανόμενο ρόλο των διαφημίσεων στη ζωή μας, ενώ ο Χρήστος Πέτρου καταπιάνεται κυρίως με τις ανθρώπινες σχέσεις και προσωπικές εμπειρίες.
Ο ίδιος εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή στην Πτολεμαΐδα, τονίζοντας τη σημασία των παραστάσεων στις μικρότερες πόλεις και τη θερμή ανταπόκριση του κοινού.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, με ώρα έναρξης τις 22:00, ενώ εισιτήρια θα διατίθενται και στην είσοδο.
Προπώληση εδώ: more.com































