Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > «Τόπος να ζεις»: «Ο Σύλλογος Εκπ/κων Α/θμιας Εκπ/σης ζήτησε συνάντηση με την Α/θμια σχολική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης και τους απάντησαν ότι δεν μπορεί να γίνει γιατί το έγγραφό τους δεν είχε σφραγίδα»

«Τόπος να ζεις»: «Ο Σύλλογος Εκπ/κων Α/θμιας Εκπ/σης ζήτησε συνάντηση με την Α/θμια σχολική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης και τους απάντησαν ότι δεν μπορεί να γίνει γιατί το έγγραφό τους δεν είχε σφραγίδα»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ανάρτηση στο facebook της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη Τόπος να Ζεις:
«Θα μπορούσε να είναι φάρσα εάν δεν ήταν δυστυχώς η πεζή πραγματικότητα.
Σύμφωνα με τις συνημμένες επιστολές ο σύλλογος εκπαιδευτικών Α΄ βάθμιας εκπαίδευσης ζητά συνάντηση με την Α΄ βάθμια σχολική επιτροπή του Δήμου Κοζάνης για να συζητήσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στα δημοτικά σχολεία εξαιτίας της πανδημίας μετά την επαναλειτουργία τους και να βρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία των σχολείων .
Η Α΄βάθμια σχολική επιτροπή, μέσω του Προέδρου, τους απαντά πως δεν μπορεί να γίνει η συνάντηση γιατί το έγγραφο δεν έχει πρωτόκολλο και σφραγίδα, αλλά και πως αδυνατεί να τους συναντήσει μέσω τηλεδιάσκεψης!!!
Αποδέκτης της αλληλογραφίας είναι και ο Δήμος Κοζάνης.
Σε αυτές τις πολύ δύσκολες και κρίσιμες στιγμές για την επιστροφή όλων μας σιγά σιγά στην κανονικότητα με την ομαλή λειτουργία αρχικά των δημοτικών σχολείων, η προκλητικότητα και η τυπολατρεία της διοίκησης της Α΄ βάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Κοζάνης έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Είπαμε ‘καλές οι ισορροπίες και οι συμφωνίες κάτω απ΄ το τραπέζι στην τριανδρία διοίκησης του Δήμου Κοζάνης αλλά ακόμη και η γελοιότητα έχει τα όριά της κε Δήμαρχε’!
Υ.Γ. Προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων να συμπληρώσουμε οτι ο σύλλογος εκπαιδευτικών επανήλθε σήμερα με νέο του έγγραφο υπογεγραμμένο και πρωτοκολλημένο και ζητά ξανά συνάντηση με την σχολική επιτροπή για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων.
Η απάντηση αναμένεται…»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Διαδικτυακή ομιλία από τον Αστρονομικό Σύλλογο Δυτ. Μακεδονίας με θέμα «Τα θαύματα του ουρανού» την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει αυτήν την Κυριακή στις 18:00 τη διαδικτυακή ομιλία με θέμα : «Τα ...