Αρχική > Αρθρογραφία > «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ» σήμερα και έρχεται να μας θυμίσει τον νευραλγικό ρόλο τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, εν μέσω πανδημίας!!! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

«ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ» σήμερα και έρχεται να μας θυμίσει τον νευραλγικό ρόλο τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, εν μέσω πανδημίας!!! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΣήμερα 12 Μαΐου 2021 Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή και είναι μία μέρα που έχει επετειακό χαρακτήρα, καθώς αποτελεί μέρα τιμής του ανεκτίμητου έργου των Νοσηλευτών και Νοσηλευτριών ,που προσφέρουν υπηρετώντας την υγεία . Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας θεσμοθέτησε αυτή την ημέρα, για να μας θυμίζει ότι οι Νοσηλευτές είναι «οι ψυχές» των Νοσοκομείων σε όλα τα επίπεδα υγείας .

Οι Νοσηλευτές παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας στους ανθρώπους , όσον αφορά την πρόληψη, τη δευτεροβάθμια και την τριτοβάθμια περίθαλψη, μέχρι και την αποκατάσταση.

Να επισημάνουμε το «πολυδιάστατο» έργο των Νοσηλευτών , ιδιαίτερα την περίοδο του Κορωνοϊού, καθώς πέρα από τα νοσηλευτικά τους καθήκοντα, συμπαρίστανται στους νοσούντες καλύπτοντας ψυχολογικές και ανθρώπινες ανάγκες τους.

Η σημαντική και διαρκής προσφορά τους στο ΕΣΥ είναι γεγονός και εντούτοις παραμένουν με καθηλωμένους μισθούς , ενώ θα πρέπει να ενταχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα. Να ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά από καρδιάς τους «ΗΡΩΕΣ» πίσω από τις λεύκες μάσκες!!!

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Περιστέρα Δαβάνη : Αιωνόβια Κοζανίτισσα 105 ετών – Γράφει ο Γιάννης Κορκάς

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Γράφουν οι εφημερίδες  ότι εμφανίζονται  σε διάφορες χώρες του Κόσμου Αιωνόβιοι άνθρωποι  τους οποίους   προβάλουν και   αναφέρονται  στη ...