Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > «Καμπανάκι» Χαρδαλιά για το ιδιαίτερα ανεβασμένο ιικό φορτίο στους Δήμους Εορδαίας, Κοζάνης και την ΠΕ Καστοριάς

«Καμπανάκι» Χαρδαλιά για το ιδιαίτερα ανεβασμένο ιικό φορτίο στους Δήμους Εορδαίας, Κοζάνης και την ΠΕ Καστοριάς

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Καμπανάκι κινδύνου χτύπησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, για την αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή.

Αναφερόμενος σε περιοχές που αυξάνονται τα κρούσματα τα τελευταία 24ωρα, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την  ΠΕ Κοζάνης, στους Δήμος Εορδαίας και Κοζάνης και την ΠΕ Καστοριάς, κάνοντας λόγο για «ιδιαίτερα ανεβασμένο ιικό φορτίο».

«Οι δείκτες 14 ημερών και 7 ημερών για τα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους, πλησιάζουν το σημείο συναγερμού. Εφιστούμε την προσοχή και καλούμε για πιστή εφαρμογή μέτρων. Είναι ο μόνος τρόπος για να μην μπουν πρόσθετα περιοριστικά μέτρα», είπε ο κ. Χαρδαλιάς αναφερόμενος στις περιοχές της χώρας με υψηλό ιικό φορτίο.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς: ΕΠΙΣΗΜΟ: Επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα 19/4 το λιανεμπόριο στην ΠΕ Κοζάνης με click away – Παραμένει στο «βαθύ κόκκινο»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Την επανέναρξη του λιανεμπορίου στην ΠΕ Κοζάνης με τη μέθοδο του click away, από την προσεχή Δευτέρα 19/4, ...