Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > «Απόγνωση, απελπισία και αγανάκτηση» στον εμπορικό κόσμο Εορδαίας και Κοζάνης για το νέο «πάγωμα» στο άνοιγμα λιανεμπορίου – Στο «τραπέζι» συμβολικές διαμαρτυρίες και όχι μόνο

«Απόγνωση, απελπισία και αγανάκτηση» στον εμπορικό κόσμο Εορδαίας και Κοζάνης για το νέο «πάγωμα» στο άνοιγμα λιανεμπορίου – Στο «τραπέζι» συμβολικές διαμαρτυρίες και όχι μόνο

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Οργή στον εμπορικό κόσμο της Κοζάνης και της Εορδαίας, για την απόφαση να κρατηθεί κλειστό το λιανεμπόριο στο Νομό για ακόμη μια εβδομάδα.

Αυτή την ώρα (σ.σ. με την ανακοίνωση Χαρδαλιά), το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης συνεδριάζει εκτάκτως. Η εικόνα των εμπόρων είναι οργής και αγανάκτησης, με τη διοίκηση να μεταφέρει στον «Π» πως «δεν μπορούν να κρατηθούν τα μαγαζιά άλλο κλειστά».

Το πρωί της Δευτέρας , μάλιστα, προγραμματίζεται έξω από το δημαρχείο Κοζάνης διαμαρτυρία των εμπόρων, ενώ οι ίδιοι διαμηνύουν ότι προτίθενται ακόμη και να ανοίξουν να καταστήματά τους, ωστόσο όλα είναι υπό σκέψη.

«Η αυτό, ή ζητούμε σοβαρή αποζημίωση, άμεσα, 6000 ευρώ το ελάχιστο, ή με βάση τον τζίρο του ’19», τονίζει στον «Π» ο πρόεδρος Αθανάσιος Δραγατσίκας.

Την ίδια ώρα σε κλίμα διαμαρτυρίας , συμβολικού χαρακτήρα, κινούνται και οι έμποροι της Πτολεμαΐδας, που σκέφτονται επίσης, να αντιδράσουν μέσα σε λογικά πλαίσια, όπως λένε οι πληροφορίες του «Π», που δεν κινούνται σε «εμπάργκο» και άνοιγμα καταστημάτων. Ενδεχομένως, όπως σκέφτονται αυτή την ώρα, να γίνει μια διαμαρτυρία και να βγουν με μαύρες σημαίες στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας.

«Απόγνωση, απελπισία και αγανάκτηση», αυτό κυριαρχεί αυτή την ώρα, τονίζει στον «¨Π» ο πρόεδρος Μιχάλης Δεληκώστας.

Σε κάθε περίπτωση ο εμπορικός κόσμος της περιοχής «βράζει» για την απόφαση παράτασης της αναστολής ανοίγματος του λιανεμπορίου και μένει να φανεί ποιον δρόμο θα ακολουθήσουν οι έμποροι.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 3.421 νέα κρούσματα (6/5) – Και πάλι αρκετά στην ΠΕ Κοζάνης – Δείτε πόσα εντοπίζονται στις ΠΕ της Δ. Μακεδονίας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στα 3.421 τα νέα κρούσματα – 754 οι διασωληνωμένοι, 83 θάνατοι, ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη ο ΕΟΔΥ Στην ΠΕ ...