Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Πτολεμαΐδιώτης Καθηγητής Πανεπιστημίου υποψήφιος βουλευτής στην Αχαΐα

Πτολεμαΐδιώτης Καθηγητής Πανεπιστημίου υποψήφιος βουλευτής στην Αχαΐα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΥποψήφιος βουλευτής στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου στην Αχαΐα, με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, κατέρχεται ο Πτολεμαΐδιώτης Καθηγητής Διαπολιτισμικής Παιδαγωγικής Πανεπιστημίου Πατρών, Πρόεδρος Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Πατρών, Γιώργος Νικολάου.

Ο Γιώργος Νικολάου ξεκίνησε ήδη τον προεκλογικό του αγώνα, ενώ με ανάρτησή του στο προφίλ του εξηγεί γιατί στρατεύτηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ:

«Η συστράτευση με τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να διαφυλάξουμε τις κατακτήσεις των τελευταίων ετών και να πιάσουν τόπο οι θυσίες των Ελλήνων θεωρώ ότι είναι η ύψιστη υποχρέωσή μου σήμερα. Θα δώσω, λοιπόν, τη μάχη μέσα από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ν. Αχαΐας, μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα για την ανατροπή και τη νίκη!»

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Εξώδικη ανταπάντηση στον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη από το 4coffee: «Είναι φανερή πλέον η τακτική εκφοβισμού και φίμωσης που ακολουθείτε απέναντί μας»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Εξώδικη ανταπάντηση στον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη για την υπόθεση της αναφοράς του καταστήματος μας από τον Ν. Χαρδαλιά ...