Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Πτολεμαΐδα: Ενημέρωση για το νοσοκομειακό πρόγραμμα υγείας του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Προσωπικού ΔΕΗ (video)

Πτολεμαΐδα: Ενημέρωση για το νοσοκομειακό πρόγραμμα υγείας του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Προσωπικού ΔΕΗ (video)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ενημέρωση για το νοσοκομειακό πρόγραμμα υγείας του προμηθευτικού συνεταιρισμού προσωπικού ΔΕΗ, πραγματοποιήθηκε στην Πτολεμαΐδα και συγκεκριμένα στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Παντελίδης, το απόγευμα της Τρίτης, παρουσία αρκετών εργαζομένων που θέλησαν να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα του νέου ασφαλιστικού προγράμματος. Η ενημέρωση από τους εισηγητές είχε να κάνει αναλυτικά με τις καλύψεις του προγράμματος για περίπτωση νοσηλείας σε ιδιωτική κλινική εντός δικτύου (δευτεροβάθμια περίθαλψη), όσο και και για εξωνοσοκομειακή περίθαλψη (πρωτοβάθμια περίθαλψη).

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιάννης Αβραμίδης, το εν λόγω πρόγραμμα έγινε μετά από πολύμηνη προσπάθεια και μετά την πρώτη χρονιά εφαρμογής του θα καθοριστεί το πως θα συνεχιστεί. Σε περίπτωση τυχόν κερδών μπορεί μάλιστα να γίνει από την επόμενη χρονιά και μείωση ασφαλίστρων.

Για το δευτεροβάθμιο νοσοκομειακό πρόγραμμα που φτιάχτηκε αποκλειστικά για τα μέλη του συνεταιρισμού σε συνεργασία με την ασφαλιστική ΜΙΝΕΤΤΑ, μίλησε αναλυτικά η Κλυταιμνήστρα Μπουκουβάλα, τονίζοντας πως καλύπτει ένα μεγάλο κομμάτι των ιατρικών αναγκών των μελών, σε περίπτωση εισαγωγής στο Νοσοκομείο, καλύπτοντας ετήσιο όριο κάλυψης μέχρι τις 30.000 ευρώ. Επεσήμανε πως μπορούν να ασφαλιστούν όλοι ανεξαρτήτως ιατρικού ιστορικού και ηλικίας (από νεογέννητα μέχρι ηλικιωμένους). Στα μέλη υπάρχει περίοδος αναμονής μέχρι 3 μήνες, ενώ σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού καλύπτεται άμεσα. Στα οικονομικά μεγέθη του συνεταιρισμού αναφέρθηκε ο γενικός γραμματέας του συνεταιρισμού Γιάννης Λάμπρου, ενώ για την πρωτοβάθμια περίθαλψη μίλησε αναλυτικά η Κική Κιοσκερίδου.

Όπως αναφέρει ο Προμηθευτικός Συνεταιρισμός, το κόστος του προγράμματος είναι στα 20 ευρώ / μηνιαίως για κάθε κύριο μέλος , στα 15 ευρώ / μηνιαίως για εξαρτώμενο μέλος ενήλικα και στα 7 ευρώ / μηνιαίως για εξαρτώμενο μέλος παιδί. Το εν λόγω πρόγραμμα δευτεροβάθμιας περίθαλψης αφορά νοσοκομειακές παροχές, ενώ δόθηκαν συγκεκριμένες πληροφορίες είτε αυτές αφορούν τους γενικούς όρους κάλυψης είτε το δίκτυο συμβεβλημένων ιδιωτικών κλινικών, τα ημερήσια νοσοκομειακά / χειρουργικά επιδόματα, τι είδους νοσηλεία καλύπτεται. Επίσης, υπήρξε αναφορά και στην πρωτοβάθμια περίθαλψη που καλύπτεται, όπως τα επείγοντα περιστατικά, τις προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις, τις διαγνωστικές εξετάσεις και τους προληπτικούς ελέγχους.

Να σημειωθεί πως τα συνεργαζόμενα ιατρεία του συνεταιρισμού θα εγκαινιαστούν την Τετάρτη 27/02 και ώρα 18.00 επί της οδού Π. Αδαμοπούλου, στην Πτολεμαΐδα.

Δείτε αναλυτικά όλη την παρουσίαση, στα video του e-ptolemeos.gr:

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Σύλληψη δυο ατόμων στη λίμνη Ιλαρίωνα για παράνομη αλιεία

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Συνελήφθησαν χθες (11-06-2021) το μεσημέρι στη λίμνη Ιλαρίωνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δεσκάτης, δύο 50χρονοι ημεδαποί, για ...