Εξιχνιάσθηκε μετά από μεθοδική και ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Εορδαίας, υπόθεση κλοπής από Ι.Χ.Ε. όχημα που τελέσθηκε την 02-02-2025 τις μεσημβρινές ώρες, στην πόλη της Πτολεμαΐδας.
Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής σε βάρος 35χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, ο 35χρονος τις μεσημβρινές ώρες της 02-02-2025, αφού έθραυσε παράθυρο σταθμευμένου Ι.Χ.Ε. οχήματος, στην πόλη της Πτολεμαΐδας, αφαίρεσε από το εσωτερικό αυτού 1 τσάντα, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ, 2 κινητά τηλέφωνα, συνολικής χρηματικής αξίας 200 ευρώ περίπου, καθώς και διάφορα έγγραφα.
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Εορδαίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.