Αρχική > Slider > Πτολεμαΐδα: Διαμαρτυρία για πλημμελή αποχιονισμό των σχολείων

Πτολεμαΐδα: Διαμαρτυρία για πλημμελή αποχιονισμό των σχολείων

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Μπορεί ο χιονιάς που ενέσκηψε στην περιοχή μας από την περασμένη Κυριακή να υποχώρησε και να άρχισαν να λιώνουν τα χιόνια και να ξανάνοιξαν από σήμερα Τετάρτη τα σχολεία στο Δήμο Εορδαίας -έστω και μία ώρα αργότερα από το κανονικό, ωστόσο άρχισαν τα παράπονα και διαμαρτυρίες γονέων, για πλημμελή καθαρισμό των προαυλίων των σχολείων και των πεζοδρομίων πέριξ σχολικών μονάδων.

Χαρακτηριστική είναι η διαμαρτυρία γονέα μαθητή του 1ου Δημοτικού Σχολείου,  που επικοινώνησε σήμερα με τη σύνταξη του “e-ptolemeos.gr” καταγγέλλοντας τον κίνδυνο πρόκλησης ατυχημάτων, στέλνοντας μάλιστα και σχετικό  φωτογραφικό υλικό.

«Αυτά είναι τα χάλια μας έξω από το 1ο δημοτικό σχολείο. Πάγος και χιόνι παντού. Κανείς δεν έχει πρόβλημα να στείλει το παιδί του στο σχολείο με μείον, αλλά να μην κινδυνεύουν να χτυπήσουν από κάποιο πέσιμο. Που είναι ο δήμος και οι υπάλληλοι πράσινου για να καθαρίσουν τα πεζοδρόμια και τους προαύλιους των σχολείων χώρους;» , ανέφερε η καταγγέλλουσα μητέρα.

Αντίστοιχα παράπονα διατύπωσαν και άλλοι γονείς μαθητών, σημειώνοντας επίσης ότι δεν έχουν αντίρρηση να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο, αρκεί να έχουν μεριμνήσει οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου για την ασφαλή πρόσβαση και παραμονή των παιδιών στο σχολείο.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη